Μανωλίδου - Άδωνις: Το ζήσαμε κι αυτό πασχαλιάτικα!

06.04.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Σε περίπτωση που είχες ξεχάσει τον μεγάλο έρωτα που ζουν τα τελευταία χρόνια ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Ευγενία Μανωλίδου, το βράδυ του Πάσχα ήταν μία καλή ευκαιρία για ένα γερό φρεσκάρισμα. Την Άνοιξη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σε περίπτωση που είχες ξεχάσει τον μεγάλο έρωτα που ζουν τα τελευταία χρόνια ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Ευγενία Μανωλίδου, το βράδυ του Πάσχα ήταν μία καλή ευκαιρία για ένα γερό φρεσκάρισμα. Την Άνοιξη που ανθίζουν τα κλαδιά και η γης βγάζει χορτάρι, στο πλατό του Dancing with the stars είχαμε το άνθισμα των... μπουμπουκιών!

Ο μπουμπούκος πήγε να καμαρώσει από κοντά την μπουμπούκα του, η οποία χόρεψε ένα αριστοκρατικό βαλς, που σημαίνει ότι η Ευγενία ή που έχει το... γαλαζοαίματο στυλ μέσα της ή έβλεπε πολύ πριγκίπισσα Σίσσυ! Τέτοια θεατρικότητα, τέτοιο κόρδωμα και γενικά τέτοιο στήσιμο όταν χόρευε βαλς, νόμιζες ότι ήσουν τουλάχιστον στις... Βερσαλλίες. Μόνο που δεν έβαλε στο τέλος τον Αδωνι να μοιράσει παντεσπάνι στο κοινό που την χειροκροτούσε. Αν και ο βουλευτής μετά το τέλος του χορευτικού φρόντισε να στείλει sms υπέρ τη μπουμπούκας!

Πάντως, έδειχνε να ξέρει το κόλπο με τα μηνύματα, διότι έστελνε σαν τρελός. Να μου το θυμηθείς, αυτός παλιά ψήφιζε και την Καλομοίρα. Ο Άδωνις ήταν (όπως όλοι καταλάβαμε) ο λαμπερός καλεσμένος στο κοινό και η κάμερα δεν έλεγε να ξεκολλήσει από πάνω του. Ειδικά, όταν βγήκε η Ευγενία, συνέχεια στο ζουμ ήταν. Χοχο, να το έπαιρνε εκείνη χαμπάρι ότι η κάμερα την ώρα που ήταν πάνω έδειχνε και άλλον εκτός της ίδιας και θα έκανε μεγάλη φασαρία.

Δεν θέλω να πω ότι η Μανωλίδου έχει ψωνιστεί. Αλλά ρε παιδί μου, τι ύφος χιλίων καρδιναλίων ήταν τούτο; Και ο Γιάννης Λάτσιος τι ήθελε και παραδέχτηκε ότι ήταν αυστηρός μαζί της στην πρώτη εκπομπή; Λίγο ακόμη και θα έσκαγε από το φούσκωμα (λόγω περηφάνιας) η Ευγενία. Ειλικρινά, μου θυμίζει στο σχολείο αυτές τις μαθήτριες/φυτά που θέλουν να είναι οι καλύτερες, να ακούνε συνέχεια μπράβο και να μαζεύουν τους επαίνους. Αλήθεια, έχει πει κανείς στην Μανωλίδου ότι στο τέλος ούτε απουσιολόγο θα της δώσουν, ούτε τη σημαία θα κρατήσει, ούτε υποτροφία θα πάρει; Πάντως, τους έκοψα εγώ τους υπόλοιπους. Δεν πρέπει να την κάνουν κέφι και πολύ. Εμ, λογικό.

Υ.Γ1. Σπίτι δεν έχει η οικογένεια να στείλει ο Αδωνις εκεί τις ανθοδέσμες στη Ευγενία του; Σε κάθε τηλεοπτική της εμφάνιση, τσουπ και ο βουλευτής να της κάνει και καλά surprise με μία ανθοδέσμη. Κουραστήκαμε κιόλας να τους βλέπουμε.

Υ.Γ.2 Ο Άδωνις είναι καλός και στις συμβουλές. Είπε στην Μανωλίδου να ακούει τους καθηγητές (κριτές ήθελα να πω) και να μη λειτουργεί με το θυμικό. Δεν κάνει καλό. Εμ βέβαια, αντιμιλάνε οι καλές μαθήτριες;