Θα μάθουμε τον πατέρα!

22.04.2002
Αγαπημένη μου Εύη, ήρθαν νέα που λένε ότι η νομική διαδικασία για την πατρότητα του γιού της Λιζ Χάρλεϊ ξεκίνησε, καθώς ο αμερικανός πολυεκατομμυριούχος Στιβ Μπινγκ, τον οποίο ονομάζει η Λιζ πατέρα του παιδιού, θέλει να ξέρει αν είναι ή όχι ο πραγματικός πατέρας.
Αγαπημένη μου Εύη,

κι έλεγα τι θα γίνει με την Λιζ Χάρλεϊ και τον μικρό Νταμιάν που γέννησε πριν από 3 εβδομάδες περίπου; 'Ηρθαν λοιπόν τα νέα που λένε ότι η νομική διαδικασία για την πατρότητα του γιού της Χάρλεϊ ξεκίνησε, καθώς ο αμερικανός πολυεκατομμυριούχος Στιβ Μπινγκ, τον οποίο ονομάζει η Λιζ πατέρα του παιδιού της, θέλει να ξέρει αν είναι ή όχι ο πραγματικός πατέρας.

Ο 35χρονος παραγωγός του Χόλιγουντ, που έβγαινε επί 18 μήνες με τη Χάρλεϊ όταν εκείνη έμεινε έγκυος, ''ξεκίνησε τις νομικές διαδικασίες στο ανώτατο δικαστήριο. Αν αποδειχθεί ότι πράγματι είναι ο πατέρας του Ντάμιαν-Τσάρλς, από οικονομικής πλευράς θα του παράσχει πολλά, ενώ θα έχει λόγο στη διαπαιδαγώγησή του'', είπε εκπρόσωπός του στην εφημερίδα ''Τάιμς''. Ο ίδιος ο Μπινγκ είχε δηλώσει στους δημοσιογράφους ότι η σχέση αυτή του ζευγαριού δεν ήταν αποκλειστική, όμως η 36χρονη βρετανή ηθοποιός είχε ξεκαθαρίσει ότι πατέρας του παιδιού της είναι ο Μπινγκ. ''Λάτρεψα τον Στίβεν αυτούς τους 18 μήνες που ήμασταν μαζί. Του ήμουν απόλυτα πιστή όλο αυτό τον καιρό, και εκείνος σε εμένα, όπως με είχε διαβεβαιώσει'', είπε πέρυσι.

Τώρα τι θα γίνει δεν ξέρω, ούτε ποιος είναι ο πατέρας του Νταμιάν. Καλό είναι, όμως, να ξεκαθαριστούν τα πράγματα, για να δούμε και ποιος έχει δίκιο... Πάντως, τα τελευταία νέα θέλουν τη Λιζ να είναι απομονωμένη σε μια από τις κατοικίες του μέλλοντος νονού του Νταμιάν 'Ελτον Τζον, ενώ οργιάζουσες φήμες θέλουν γοητευτικό άντρα -γύρω στα 32- να την παρέλαβε από την κλινική, μετά από την εγκυμοσύνη της...