Οι "Ράδιο Αρβύλα" τα έχωσαν ξανά στην Τατιάνα!

19.03.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δυνατά κρατά η εσωτερική κόντρα της Τατιάνας Στεφανίδου με τους «Ράδιο Αρβύλα». Οι τελευταίοι, με αφορμή την εμφάνιση της Τζούλιας Αλεξανδράτου στην «Τάτι», βρήκαν ευκαιρία
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δυνατά κρατά η εσωτερική κόντρα της Τατιάνας Στεφανίδου με τους «Ράδιο Αρβύλα». Οι τελευταίοι, με αφορμή την εμφάνιση της Τζούλιας Αλεξανδράτου στην «Τάτι», βρήκαν ευκαιρία να ξεφωνήσουν την παρουσιάστρια για τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα, αλλά και την παρουσία μαθητών στο πλατό, που κάθε λίγο και λιγάκι αποθέωναν την συνάδελφο της Τζένα Τζέιμσον.

Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του δεν είναι οι μόνοι που τα έχωσαν στην Τατιάνα για τη συγκεκριμένη εκπομπή. Ο τρόπος τους, όμως, ήταν πιο σκληρός από τους υπόλοιπους και το βίντεο τους, μπορεί να προκάλεσε γέλιο στους τηλεθεατές , σίγουρα δε συνέβη το ίδιο με εκείνη. «Αξίζει να τον φας» με παρουσιάστρια την... Τατιάνα Αλεξανδρίδου ήταν λίγα από τα καυστικά σχόλια που έκαναν για την Στεφανίδου.

Γιατί σχολίασαν, επίσης, ότι η «εκπομπή πέρασε κάποια κοινωνικά μηνύματα στους μαθητές που παρακολούθησαν τη συζήτηση για το πορνό, ενώ στο τέλος η παρουσιάστρια έδωσε δύο χιλιάδες ευρώ, αφού όπως λέει και η Τζούλια... στόχος είναι τα λεφτά». Πάντως και στο παρελθόν οι «Αρβύλα» έχουν σχολιάσει το ίδιο καυστικά την Στεφανίδου, έχοντας δώσει κατά καιρούς στην εκπομπή της διάφορους ευφάνταστους τίτλους (που η ίδια σίγουρα δε συμφωνεί) όπως «Αξίζει να τον πιεις», «Αξίζει να γδυθείς» και άλλα.