Η Τζούλια στέλνει στο αυτόφωρο τον πατέρα της!

19.03.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Νέο επεισόδιο έχουμε στην ιστορία της Τζούλιας Αλεξανδράτου με τους γονείς της. Η ξανθιά συνάδελφος της Τζένα Τζέιμσον έκανε μήνυση στον πατέρα της για συκοφαντική δυσφήμιση και προσβολή προσωπικότητας
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Νέο επεισόδιο έχουμε στην ιστορία της Τζούλιας Αλεξανδράτου με τους γονείς της. Η νεόκοπη συνάδελφος της Τζένα Τζέιμσον έκανε μήνυση στον πατέρα της για συκοφαντική δυσφήμιση και προσβολή προσωπικότητας. Της δικιάς της εννοείται, αφού ο πατέρας Αλεξανδράτος έστειλε ανακοίνωση στα κανάλια, όπου εμμέσως πλην σαφώς κατηγορούσε την κόρη του ότι πηγαίνει με άγνωστους κυρίους επί πληρωμής.

«Από τον Μάιο του 2009 κάνει one night stand επί πληρωμή» έλεγε χαρακτηριστικά ο πατέρας της και αυτός μάλλον είναι ένας νέος όρος για τις... υπηρεσίες που προσφέρουν τα call girls. Μάλιστα, ο πατέρας της κατηγόρησε το στενό της περιβάλλον, δηλαδή αυτούς που είναι συνέχεια μαζί της, ότι εκείνοι την μύησαν στα κόλπα, αφού η κόρη του έμαθε τα κόλπα όταν τους γνώρισε το περασμένο καλοκαίρι.

Η Τζούλια θεώρησε προσβλητικά και συκοφαντικά τα όσα είπε ο πατέρας της, εμείς πάλι το βρήκαμε απλά σοκαριστικό πατέρας να αποκαλύπτει δημοσίως αυτά για το παιδί του, κι έτσι πήγε σε αστυνομικό τμήμα της Θεσσαλονίκης και του έκανε μήνυση. Τα αδικήματα τα οποία του προσάπτει είναι αυτόφωρα, με αποτέλεσμα ο Αλεξανδράτος να καταζητείται από την αστυνομία, αφού έφυγε από το σπίτι για να διαφύγει της αυτόφωρης διαδικασίας. Τι να πεις, μύλος.