Τσαπανίδου: Την κατηγόρησαν on air για στημένο ρεπορτάζ!

19.03.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δεν φθάνουν στην Πόπη Τσαπανίδου οι χαμηλές πτήσεις που κάνει στην AGB από τότε που πήγε στον ΣΚΑΙ, βγήκαν on air στην εκπομπή της και την κατηγόρησαν για στημένο ρεπορτάζ! Οι σκηνές
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δεν φθάνουν στην Πόπη Τσαπανίδου οι χαμηλές πτήσεις που κάνει στην AGB από τότε που πήγε στον ΣΚΑΙ, βγήκαν on air στην εκπομπή της και την κατηγόρησαν για στημένο ρεπορτάζ! Οι σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν, όταν ο πρόεδρος των βενζινοπωλών Ελλάδας, Μιχάλης Κιούσης αντέδρασε έντονα σε ρεπορτάζ της εκπομπής ότι στην επικείμενη απεργία των βενζινοπωλών η συμμετοχή δεν θα είναι καθολική και πολλά βενζινάδικα θα παραμείνουν ανοιχτά.

Η Τσαπανίδου παρουσίασε το ρεπορτάζ και ποιος είδε τον πρόεδρο και σε φοβήθηκε. Και παραξενεύτηκε, βεβαίως, με τον τρόπο που μίλησε στην παρουσιάστρια, αφού παρόμοιες σκηνές ελάχιστες φορές έχουμε δει. Για να μην πούμε ότι δεν έχουμε δει να μιλάνε έτσι ξανά σε μία δημοσιογράφο, όπως η Τσαπανίδου η οποία δεν έχει δώσει δικαιώματα στη δουλειά της. Ο πρόεδρος λοιπόν έξαλλος την κατηγόρησε για «στημένο ρεπορτάζ» λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το ρεπορτάζ που κάντε κυρία Τσαπανίδου είναι αισχρό. Κρίμα γιατί έχετε αλλάξει κασέτα από τότε που φύγατε από την ΕΡΤ»

Η παρουσιάστρια προσπάθησε μάταια να ηρεμήσει τα πνεύματα και να ρίξει τους τόνους, ζητώντας από τον έξαλλο πρόεδρο να σεβαστεί τους τηλεθεατές που παρακολουθούν. Εκείνος, δεν άκουγε τίποτα κι έτσι η Πόπη τον έκοψε στον αέρα λέγοντας: «Άρνούμαι να συνεχίσω έτσι. Προσβάλλουμε τον τηλεθεατή».