Είδαμε τη συνέντευξη της Τζούλιας, και...

18.03.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Όλο το πρωί της Τετάρτης η επικείμενη εμφάνιση της Τζούλιας Αλεξανδράτου είχε γίνει θέμα. Όλοι συζητούσαν γι αυτή και όλοι την περίμεναν πως

Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Όλο το πρωί της Τετάρτης η επικείμενη εμφάνιση της Τζούλιας Αλεξανδράτου στην Τατιάνα Στεφανίδου είχε γίνει θέμα. Όλοι συζητούσαν γι αυτή και όλοι την περίμεναν πως και πως. Δεν είναι και λίγο να ξέρεις ότι στη συνέντευξη αυτή η Τζούλια παραδέχεται ότι γύρισε την τσόντα. Λοιπόν, ένα έχω να σου πω. Πολύς λόγος για το τίποτα. Είτε σε τσόντα παίζει η Τζούλια είτε είναι καλεσμένη σε εκπομπή, στην αρχή δίνει γκάζια και μπαίνει φορτωμένη και στη συνέχεια δεν καταλαβαίνει τίποτε αυτή, δεν καταλαβαίνουμε τίποτα κι εμείς.

Βαρεμάρα μέχρι αηδίας. Και το «Αξίζεις να το δεις» με την βοήθεια της παρουσιάστριας έγινε «Βαριέσαι να το δεις». Γιατί, Τατιάνα; Που είναι οι πάλαι ποτέ... Τατιανιές σου; Μήπως σπουδάζει Ψυχολογία στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο και είδε την περίπτωση της Τζούλιας κάτι σαν... εργαστήρια; Τέλος πάντων, παρακολούθησα την εκπομπή μέχρι τέλους (ναι βάσταξα) και σου λέω σκέψεις, συμπεράσματα, τι είδα και τι μου έμεινε από τη συνάντηση κορυφής. Έχουμε και λέμε λοιπόν:


Η Τζούλια συμβουλεύεται επικοινωνιολόγο;
Αδυνατώ να πιστέψω ότι το πρώην στρουμπουλό αγόρι που μαλλιοτραβιόταν σε trash εκπομπές είναι αυτό που την συμβούλευσε να εμφανιστεί στην εκπομπή με τύπου βαφτιστικό ροζ φόρεμα, να υιοθετήσει το συνεσταλμένο ντροπαλό ύφος και να κάθεται μαζεμένη στη γωνία το καναπέ, σαν κοριτσάκι που έχει κάνει σκανταλιά και περιμένει να την μαλώσουν.

Η Τζούλια κατέχει την γλώσσα του σώματος
Καλά, δεν είχαμε καμία αμφιβολία γι αυτό. Όσοι είδαμε το dvd ξέρουμε ότι τη γλώσσα αυτή την μιλάει καλύτερα και από τα ελληνικά και το απέδειξε και στην εκπομπή της Στεφανίδου. Το κουφετί φόρεμα δεν ανέβηκε πόντο πάνω από το γόνατο, ενώ κάθε λίγο και λιγάκι φρόντιζε να ελέγχει το ύψος του. Τα πόδια της τα είχε σταυρωμένα σαν δεσποινιδούλα, έφτιαχνε τα μαλλάκια της (ναι, τις πέντε τρέσες που τις αυγάτισε) κι έσκυβε το κεφαλάκι της από ντροπή όταν τα σχολιαρόπαιδα την επευφημούσαν.

Η πολλή δουλειά έφαγε τα γόνατα της
Πριν λίγους μήνες η Τζούλια είχε δηλώσει ότι δούλευε από τα 5 της σαν σκυλί, είναι οικονόμα γι αυτό και μάζεψε λεφτά να αγοράσει βίλα στην Εκάλη. Με την κυκλοφορία του dvd πειστήκαμε ότι πράγματι το κορίτσι δουλεύει σαν... το σκυλί, ενώ όταν αντικρίσαμε τα γόνατα της σήμερα στεναχωρηθήκαμε τα μάλα με την κατάσταση τους. Από την πολλή δουλειά έχουν... φαγωθεί. Μήπως να σταματήσει λίγο να δουλεύει και να τα ξεκουράσει;

Η πολλή σκέψη τρώει τον αφέντη
Κανονικά, πάει «Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη», αλλά μέχρι σήμερα για την Τζούλια ισχύει «Η πολλή σκέψη τρώει τον αφέντη». Έτσι, μία που της έκαναν την πρόταση συνεργασίας, μία που απάντησε θετικά. Πέντε λεπτά ήταν αρκετά για να πει το «ναι». Ακόμη και το τσιγάρο περισσότερη ώρα θέλεις για να το κάνεις.

Πώς κάνει ο νεοέλληνας... έρωτα;
Το σωστό είναι... σεξ, αλλά η λέξη αυτή δεν υπάρχει στο λεξικό της Στεφανίδου. Η Τζούλια στην τσόντα έκανε έρωτα. Έτσι, σύμφωνα με την σκέψη της Αλεξανδράτου, οι Έλληνες σήμερα κάνουν έρωτα με κάμερες, σκηνοθέτη, μπούμαν, ανιματέρ (σε περίπτωση που έχεις κοινό να σε αποθεώνει), floor manager, σεναριογράφο (για τις ατάκες, αχ, βαχ, δεν καταλαβαίνω τίποτα, πιο δυνατά, πιο γρήγορα...). Κι αν δεν έχουν την τύχη να διαθέτουν συνεργείο (δεν είμαστε και όλοι Τζούλια) δεν υπάρχει Έλληνας που να μην το κάνει έχοντας μπροστά του μία κάμερα. Τιιι; Δεν έχεις κάνει έρωτα μπροστά σε κάμερα; Πού ζεις;

Πόσα παίρνεις Τατιάνα;
Είπε να στριμώξει η Τατιάνα την καλεσμένη της και τι λες ότι τη ρώτησε; Πόσα πήρε για την ταινία. Η Τζούλια απάντησε: «Ήταν πολλά τα λεφτά» και όταν η σκληρή παρουσιάστρια επέμενε για το ποσό, της απάντησε: «Δεν τα πήρα από το δημόσιο για να απολογηθώ πόσα ήταν». Κι επιμένει η Τατιάνα: «Μα τα νούμερα που ακούστηκαν προκαλούν». «Έκανα μία δουλειά και αμείφθηκα καλά. Εσύ Τατιάνα λες πόσα παίρνεις τον μήνα»; Εκεί να δεις πώς θα προκληθεί η κοινή γνώμη, όταν ακουστούν οι μισθοί των τηλεοπτικών σταρ.

Το κοινό ήταν σε... εκπαιδευτική εκδρομή;
Δεν θέλω να το παίξω... Ελένη Λουκά, αλλά συγνώμη, το κοινό της Τατιάνας σήμερα το είδες; Σχολιαρόπαιδα όλα ήταν, στην πλειοψηφία τους αγόρια, τα οποία την αποθέωσαν όταν μπήκε στο στούντιο (αρρωσταίνω), σήκωσαν πανό (αδυνατεί να το σκεφτεί ο νους μου) και την χειροκροτούσαν κάθε φορά που μιλούσε. Συγνώμη, αλλά τα παιδιά τι έκαναν εκεί; Εκπαιδευτική εκδρομή; Η Τατιάνα γιατί απευθυνόταν σε αυτά κάθε λίγο; Η περίπτωση της Αλεξανδράτου περνάει μηνύματα στους νέους; Ωχ Θεέ μου, Θεέ μου.

Πού είναι ο Κούγιας οεο;
Μία μέρα πριν την προβολή της συνέντευξης, ο δικηγόρος της Τζούλιας, Αλέξης Κούγιας υποστήριζε ότι η πελάτισσα του δεν θυμόταν τίποτε και άφηνε υπονοούμενα ότι ήταν υπό την επήρεια ουσιών εκείνο το βράδυ. Η Τζούλια τον διέψευσε με τη συνέντευξη, αφού τα θυμόταν όλα, ενώ είπε ότι ήταν ζαλισμένη λόγω σαμπάνιας. Εμ, τόσο κούνημα ο αφρώδης οίνος. Τώρα τι λέει ο δικηγόρος; Μήπως έχασε μία δίκη; Και όπως έλεγε όταν την ανέλαβε δεν του αρέσει να χάνει. Ουπς... Πού είναι να μας πει;

Η Τζούλια στο πάνθεον των μεγάλων
Και κλείνοντας να πω ότι η Τζούλια με την ταινία αυτή μπήκε στο πάνθεον των μεγάλων πορνοσταρ της χώρας μας. Το όνομα της φιγουράρει πλέον δίπλα στα «ιερά τέρατα» του ελληνικού πορνό: Κώστα Γκουσκούνη, Τίνα Σπάθη, Τέλη Σταλόνε.