Τι λέει ο Κούγιας για το "άδειασμα" από Τζούλια;

18.03.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Όταν μάθαμε ότι η Τζούλια Αλεξανδράτου θα εμφανισθεί στην Τατιάνα Στεφανίδου, όπου θα παραδεχτεί ότι γύρισε την τσόντα για τα λεφτά, πού πήγε αμέσως το μυαλό μας; Ε, πού πήγε;
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Όταν μάθαμε ότι η Τζούλια Αλεξανδράτου θα εμφανισθεί στην Τατιάνα Στεφανίδου, όπου θα παραδεχτεί ότι γύρισε την τσόντα για τα λεφτά, πού πήγε αμέσως το μυαλό μας; Ε, πού πήγε; Μα στον Αλέξη Κούγια, βεβαίως, βεβαίως, ο οποίος είναι ο δικηγόρος της 25χρονης. Και ο οποίος Κούγιας τις προηγούμενες μέρες υπερασπιζόταν με σθένος την πελάτισσα του.

Βλέπεις, η Τζούλια όταν ζήτησε τις νομικές του υπηρεσίες τον διαβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται για επαγγελματική ταινία πορνό. Τα γνωστά παραμύθια που έλεγε τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Τώρα, όμως, με την δημόσια παραδοχή της, απλά αδειάζει τον δικηγόρο της, ο οποίος ήταν έτοιμος να στείλει μηνύσεις μέχρι στον Γάλλο παρτενέρ της. «Welcome στο κλαμπ» αυτών που τους κορόιδεψε ψιλό γαζί η Τζούλια. Να μη νιώθει απέραντη μοναξιά ο Αιμίλιος Λιάτσος.

Ο Κούγιας, που λες, εκνευρισμένος (δεν είναι και λίγη η κοροϊδία. Αν κι εδώ που τα λέμε, φταίει και αυτός. Αν είχε δει την τσόντα, θα είχε καταλάβει από την πρώτη στιγμή ότι πρόκειται για επαγγελματική συνεργασία και δε νομίζω να αναλάμβανε) βγήκε στο πρωινό του Star. Κι εκεί, είπε ότι δεν γνώριζε για την εμφάνιση της στην Τατιάνα και ότι πληροφορήθηκε από τους συνεργάτες του τα όσα είπε.

Αποκάλυψε ότι εκείνη άλλα του έλεγε τις προηγούμενες μέρες και αν πράγματι πρόκειται για επαγγελματική συνεργασία έναντι καλής αμοιβής, δεν υπάρχει καν υπόθεση για να προχωρήσουν. Και πριν κλείσει το τηλέφωνο, έριξε και τον προβληματισμό του: «Αν όλα αυτά αληθεύουν, δημιουργούν τεράστιο πρόβλημα για το μέλλον της». Εγώ λέω να πάει στης δρ. Τατιάνας και να προβληματιστούν μαζί για το μέλλον της Τζούλιας. Να ρίξουν και μία ψυχανάλυση.