Τζούλια: "Έγινε πορνοστάρ για να εκδικηθεί τους γονείς της"

18.03.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Εκτός από πρωταγωνίστρια σε πορνό η Τζούλια Αλεξανδράτου θα μπορούσε να ήταν και πρωταγωνίστρια σε μία δραματική ταινία. Από αυτές τις παλιές ελληνικές
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Εκτός από πρωταγωνίστρια σε πορνό η Τζούλια Αλεξανδράτου θα μπορούσε να ήταν και πρωταγωνίστρια σε μία δραματική ταινία. Από αυτές τις παλιές ελληνικές, όπως η all time classic «Αμάρτησα για το παιδί μου». Μόνο που τελικά η Τζούλια δεν αμάρτησε για κανένα παιδί, ούτε καν για τα λεφτά, όπως πιστεύαμε. Αμάρτησε για τους γονείς τους, του οποίους ήθελε να εκδικηθεί γυρίζοντας την τσόντα. Αυτό τουλάχιστον εξομολογήθηκε στην Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία «Τάτι» είχε πάρει τόσο σοβαρά το ρόλο της, που αντί για το μπλε φορεματάκι θα έπρεπε να βάλει τη λευκή ποδιά του ψυχίατρου. Γιατί ένας τέτοιος έλειπε με όσα ακούγαμε, να μας θεραπεύσει γενικώς.

Εκτός της Τζούλιας, διότι αυτή μια χαρά και δυο τρομάρες είναι και μαζί με τον κολλητό της με το χρυσό καπελάκι, έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν ομαδικώς. Ή τουλάχιστον αυτό πιστεύουν. Η φέρελπις πορνοστάρ παραδέχτηκε επιτέλους αυτό που όλοι ξέραμε. Ότι δηλαδή γύρισε επαγγελματική τσόντα, ότι πήρε τα λεφτά ντούκου (και ήταν πολύ καλά) και ότι της πήρε μόνο πέντε λεπτά για να απαντήσει θετικά. Ωστόσο, έδωσε και μία άλλη διάσταση εξηγώντας ότι έκανε την τσόντα για να εκδικηθεί τους γονείς της και κυρίως τον πατέρα της, ο οποίος την εκμεταλλευόταν από μικρή.

Εννοούσε ότι ο πατέρας της έχοντας δει ότι η μικρότερη κόρη του είναι όμορφη, σκέφτηκε να την προωθήσει στο μόντελινγκ. Έτσι, από τα πέντε της χρόνια η Τζούλια πρωταγωνιστούσε σε διαφημιστικές καμπάνιες για παιδικά ρούχα. Και κάπου εδώ, ξεκινάει η ψυχανάλυση της Τατιάνας στην Τζούλια. Να την βλέπουν οι επαγγελματίες ψυχολόγοι και να σκίζουν τα πτυχία τους. Με σοβαρό ύφος προσπαθούσε να βγάλει τα εσώψυχα της Τζούλιας και να εξηγήσει για ποιο λόγο αυτό το όμορφο, δροσερό (σε αυτό έχουμε τις αμφιβολίες μας) 23χρονο κορίτσι αντί να χαρεί τα νιάτα και τη σπάνια ομορφιά της, όπως πολλά της ηλικίας της, γυρίζει πορνό ταινίες.

Μάλλον, η παραδοχή της Τζούλιας ότι το έκανε για τα λεφτά, δεν ικανοποίησε την δρ. Τάτι, η οποία επέμενε να δώσει άλλη εξήγηση, πιο συγκινητική. Να ταιριάζει και με το ύφος της εκπομπής και να συγκινήσει τον κόσμο που την βλέπει από την τηλεόραση. Γιατί όχι, για την Τατιάνα δεν μπορεί κάποια να γυρίσει τσόντα για τα λεφτά. Κάπου κρύβεται ένα οικογενειακό δράμα. Ξέρεις, τι δράματα κρύβουν όλες οι πορνοστάρ του κόσμου; Μήπως να καλούσε και την Τζένα Τζέμσον να βγάλει τα εσώψυχά της; Εδώ κι αν μου μυρίζει οικογενειακή εκμετάλλευση.

Μη σου πω ότι η Τζένα έγινε η διασημότερη πορνοστάρ, επειδή η νταντά της την βασάνιζε και δεν την άφηνε να πιει γάλα από τα μπιμπερό. Της έμεινε απωθημένο της πορνοστάρ και δεν έλεγε στο μέλλον να κόψει το... μπιμπερό. Αλλά η Τζούλια είναι αλλιώς. Το είπε το κορίτσι: «δεν ήθελα να γίνω διάσημη. Δεν με ένοιαζε η δόξα και το μόντελινγκ». Ακόμη και στα καλλιστεία ο πατέρας της την πήγε με το ζόρι. Την έπιασε από την πάλαι ποτέ πλούσια κόμη (γιατί τώρα της έχουν απομείνει πέντε τρέσες) και την έσουρε να γίνει σταρ Ελλάς. Τώρα εξηγείται η ξινίλα της εκείνο το βράδυ. Στον πατέρα της έκανε γκριμάτσες και όχι στον κριτή Κώστα Σόμμερ που το πήρε και προσωπικά.

Μάλιστα, όταν έχασε τον τίτλο, θεώρησε υπεύθυνο τον πατέρα της και από τότε έβαλε σκοπό της ζωής της να τον εκδικηθεί. Κι άμα κρίνουμε από τις μετέπειτα επιλογές της, με αποκορύφωμα την τσόντα, είμαστε σίγουροι ότι πήρε την εκδίκηση της. Τώρα, άμα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό και δεύτερο πορνό και μετά και τρίτο και τέταρτο, σημαίνει ότι τα τραύματα που έχει η πληγωμένη ψυχή της Τζούλιας είναι βαριά και αγιάτρευτα.