Το "οικογενειακό" Πάσχα της Ελένης!

17.03.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το Πάσχα πλησιάζει και η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζει τις οικογενειακές διακοπές. Όπως το διάβασες, αγαπημένε μου. Η Ελένη ετοιμάζεται να φύγει τις άγιες μέρες οικογενειακά
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το Πάσχα πλησιάζει και η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζει τις οικογενειακές διακοπές. Όπως το διάβασες, αγαπημένε μου. Η Ελένη ετοιμάζεται να φύγει τις άγιες μέρες οικογενειακά (μαζί και ο Γιάννης Λάτσιος) προς άγνωστο προορισμό. Μπορεί το πρώην ζεύγος να χώρισε ξαφνικά τα τσανάκια του πριν δύο μήνες, όμως, διατηρούν άριστες σχέσεις για χάρη των τριών παιδιών τους.

Εξάλλου, θυμάσαι τα ραντεβουδάκια τους σε εστιατόρια των βορείων προαστίων. Ε τις σχέσεις αυτές έρχονται να επιβεβαιώσουν οι κοινές τους διακοπές. Που θα καταλύσει η πάλαι ποτέ ισχυρή οικογένεια της showbiz παραμένει άγνωστο. Η Ελένη προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κρατήσει μυστικό τον προορισμό, διότι δεν θέλει να της κατσικωθούν οι παπαράτσι. Αρκετά της έγιναν στενός κορσές το τελευταίο δίμηνο.

Αν και από σημερινά περιοδικά παρατηρώ ότι οι σχέσεις της Μενεγάκη με τον φακό του παπαράτσι αποκαταστάθηκαν. Είχε πάει η «βασίλισσα» για ψώνια στην Κηφισιά κι εκεί ήταν ο παπαράτσι που την απαθανάτισε χαμογελαστή να κάνει τη βόλτα της. Ούτε ξινίλα που την είχε πάρει στο κατόπι, ούτε τίποτε. Έτσι είναι. Κάποιες αγάπες δεν ξεχνιούνται έτσι απλά.