Πιερίδη: "Με εκμεταλλεύτηκαν οι γονείς μου"!

17.03.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Από αλλού το περιμέναμε και από αλλού μας ήρθε. Η Μαρίαντα Πιερίδη σε πρόσφατη συνέντευξη της αποκάλυψε ότι με τους γονείς της όχι μόνο δεν έχει καλές σχέσεις, αλλά εκείνοι την «εκμεταλλεύτηκαν»!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Από αλλού το περιμέναμε και από αλλού μας ήρθε. Η Μαριάντα Πιερίδη σε συνέντευξη της στο "ΟΚ" αποκάλυψε ότι με τους γονείς της όχι μόνο δεν έχει καλές σχέσεις, αλλά εκείνοι την «εκμεταλλεύτηκαν»! Είναι αλήθεια ότι τόσα χρόνια δεν είχαμε πάρει πρέφα για τα οικογενειακά προβλήματα της αοιδού, αλλά και η ίδια δεν είχε αναφερθεί σε αυτά.

Τι έγινε, όμως και τώρα αποφάσισε να μιλήσει για το οικογενειακό της δράμα; Τη ρώτησε ο δημοσιογράφος ανυποψίαστος, αν η οικογένεια της την πιέζει να παντρευτεί κι εκείνη απάντησε: "Δεν έχω καλές σχέσεις με την οικογένεια μου"! Και κάπου εκεί, έγινε πιο αποκαλυπτική: "Εγώ υπήρξα μαμά και μπαμπάς για εκείνους, αλλά από κάποια στιγμή και μετά μπούχτισα, γιατί άρχισε η εκμετάλλευση». Όπως είπε, το ίδιο ισχύει και για τον σύντροφό της, Δημήτρη Καμενίδη, αφού και αυτός δεν έχει καλές σχέσεις με την φαμίλια Πιερίδη. Λογικό μου ακούγεται. Δεν έχει η κόρη, θα έχει ο γαμπρός.

«Είμαστε μόνοι μας» λέει με παράπονο η αοιδός, η οποία είναι αποφασισμένη να μη σταθεί άλλο δίπλα στους γονείς της, αφού κι εκείνοι δεν κάνουν το ίδιο. Αυτά είναι οικογενειακά προβλήματα. Σου θυμίζει η περίπτωση λίγο Αγγελική Ηλιάδη με τους γονείς της; Αλλά στο πιο... light. Κι εμένα.