Ο κόσμος στο πλευρό της Μαστροκώστα!

17.03.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μία εβδομάδα έχει περάσει από την συγκλονιστική αποκάλυψη της Γωγώς Μαστροκώστα ότι τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έδωσε σκληρή μάχη με τον καρκίνο του στήθους.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μία εβδομάδα έχει περάσει από την συγκλονιστική αποκάλυψη της Γωγώς Μαστροκώστα ότι τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έδωσε σκληρή μάχη με τον καρκίνο του στήθους. Η περιπέτεια της Γωγώς και η περιγραφή της για τις δύσκολες ώρες που πέρασε μετά την ανακοίνωση του γιατρού της (κι ενώ βρισκόταν ακόμη στο μαιευτήριο που είχε γεννήσει την κόρη της) δεν άφησαν ασυγκίνητο τον κόσμο που με κάθε τρόπο θέλει να εκφράσει τη συμπαράσταση του στην γνωστή persona.

Η Μαστροκώστα πριν αποφασίσει να γράψει το προσωπικό της ημερολόγιο στο «Life ant Style» είχε πολλούς ενδοιασμούς, αν είναι η καλύτερη απόφαση να μιλήσει δημοσίως για το πρόβλημα της. Οι δικοί της άνθρωποι και ειδικά ο Τραϊανός Δέλλας (που στέκεται... Κολοσσός στο πλευρό της) την έπεισαν να το κάνει, αν υπάρχει η περίπτωση να βοηθήσει έστω μία γυναίκα. Και η ανταπόκριση του κόσμου είναι συγκινητική για την ίδια, που δεν περίμενε με τίποτε κάτι τέτοιο.

Ενδεικτικό είναι ότι την επόμενη μέρα από τα βραβεία «Γυναίκες της χρονιάς», όπου μίλησε δημοσίως για τον καρκίνο, στο Facebook άνοιξε σελίδα με τίτλο «Στήριξη στην Γωγώ Μαστροκώστα και σε όσους δίνουν μάχη εναντίον του καρκίνου» και μέχρι στιγμής αριθμεί περισσότερα από 11 χιλιάδες μέλη. Ενώ τα μηνύματα που στέλνουν στην Γωγώ είναι αν μη τι άλλο συγκινητικά. Αυτές τις μέρες Μαστροκώστα και Δέλλας βρίσκονται στην Κύπρο.