Η Δούκισσα νιώθει μόνη!

17.03.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Την ανάγκη να πάρουν αγκαλίτσα και να κάνουν ένα γούστου γούτσου στην Δούκισσα Νομικού ένιωσαν όσοι διάβασαν τη συνέντευξη της στο «Pink» και στην οποία εξομολογήθηκε ότι τον τελευταίο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Την ανάγκη να πάρουν αγκαλίτσα και να κάνουν ένα γούστου γούτσου στην Δούκισσα Νομικού ένιωσαν όσοι διάβασαν τη συνέντευξη της στο «Pink» και στην οποία εξομολογήθηκε ότι τον τελευταίο καιρό «νιώθει πολύ μόνη». Και γενικότερα αυτή την περίοδο δεν βρίσκεται στην καλύτερη της φάση. Και μπορούμε να καταλάβουμε τι εννοεί η νεαρή παρουσιάστρια του «Όμορφου κόσμου».

Οι φήμες ότι έχει χωρίσει με το Νίνο τελικά ισχύουν, διότι πώς αλλιώς να εξηγήσεις τη δήλωση της ότι αυτή την περίοδο της αρκεί να είναι ερωτευμένη με τη δουλειά της! Εννοείται όταν η κουβέντα πήγε στο Νίνο, η Δούκισσα απέφυγε να απαντήσει, λέγοντας ότι είναι πάγια τακτική της να μη μιλάει για τα προσωπικά της.

Αλλά τα υπονοούμενα της μας ήταν αρκετά για να καταλάβουμε τι συμβαίνει στην προσωπική τους ζωή. Αν και οι δικοί τους άνθρωποι πιστεύουν ότι κάποια στιγμή θα τα ξαναβρούν. Στο μεταξύ θα κυκλοφορήσει ο δίσκος του Γιάννη Πλούταρχου με το τραγούδι που του έγραψε ο Νίνο και νομίζουμε ότι ο στίχος «Τι όμορφα μάτια που έχεις» πάει για την Δούκισσα.