Συζυγικός καβγάς Ανδρέα - Δήμητρας!

21.01.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αν υποψιαστώ ότι θα ξυπνήσω ξανά Κυριακή πρωί μετά από γερό ξενύχτι και θα δω Ανδρέα Μικρούτσικο, θα πέσω από την ταράτσα και δεν θα αφήσω ούτε αποχαιρετιστήριο σημείωμα!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αν υποψιαστώ ότι θα ξυπνήσω ξανά Κυριακή πρωί μετά από γερό ξενύχτι και θα δω Ανδρέα Μικρούτσικο, θα πέσω από την ταράτσα και δεν θα αφήσω ούτε αποχαιρετιστήριο σημείωμα! Αυτό που έπαθα την Κυριακή το πρωί ήταν φρίκη και φτου φτου να μην το ξανακάνω αυτό στον εαυτό μου. Θα μου πεις: «γιατί δεν άλλαζες κανάλι»; Τόσο εύκολα κάνεις ζάπινγκ, όταν μπροστά στην οθόνη σου εξελίσσεται ένας αυθεντικός συζυγικός καβγάς, με διαιτητή την πρώην του συζύγου;

Για να καταλάβεις τι έγινε. Το βράδυ του Σαββάτου ο Μικρούτσικος είχε έναν καβγά με την Δήμητρα Ρουμπέση κι αυτός είπε να τον μεταφέρει την επόμενη μέρα και στην εκπομπή, βγάζοντας τα εσώψυχά του στην Σοφία Βόσσου! Για τι έγινε ο καβγάς; Για τη βενζίνη και την μπαταρία της χιλιάρας μηχανής του Ανδρέα, ο οποίος βγήκε στη 1 τα ξημερώματα να αγοράσει τσιγάρα, αλλά του συνέβη το all time classic... κίνησε ο Εβραίος και ήταν μέρα Σάββατο.

Τουτέστιν, η μηχανή δεν είχε βενζίνη με αποτέλεσμα να ξεμείνει στις ερημιές. Κι αυτός το κόκκινο λαμπάκι, που αναβόσβηνε δεν το είδε; Πήρε, λοιπόν, την Δήμητρα και πήγε η δύσμοιρη με ένα ντεπόζιτο βενζίνη. Το πρόβλημα λύθηκε κι εκεί που πήγε να βάλει μπρος, έμεινε από μπαταρία! Ποιος μούντζωσε τον άνθρωπο, ήθελα να ήξερα. Κι εκεί που ο Ανδρέας, φαντάζομαι, θα ξεκίνησε τα «@^&@^&@», η Δήμητρα ως κλασική Ελληνίδα σύζυγός άρχισε τα δικά της: «Και που πας χωρίς μπαταρία. Γιατί, δεν το έλεγξες, γιατί, γιατί...» με αποτέλεσμα να φουντώσει ο Μικρούτσικος και να γίνει «του συζύγου το πανηγύρι»!

Σε αυτή την περίπτωση, η Ρουμπέση (πως να το κάνουμε Ανδρέα μου) είχε χίλια δίκια, αλλά ο Μικρούτσικος προσπάθησε να βρει το δικό του μέσω της Βόσσου κι ενώπιον των τηλεθεατών. Μαζί κι εγώ, που με ένα κεφάλι καζάνι, παρακολουθούσα τον συζυγικό καβγά και τον Μικρούτσικο μάταια να προσπαθεί να βρει κάποιον να συμφωνήσει μαζί του και να του πει: «Ανδρέα, σε όλους μας συμβαίνει να ξεκινάμε 1 τα ξημερώματα με την χιλιάρα μηχανή και να μην ελέγχουμε βενζίνη και μπαταρία»! Επειδή, όμως, εγώ είμαι καλός άνθρωπος, θα βάλω ψηφοφορία: «Ποιος έχει δίκιο; Ο Ανδρέας ή η Δήμητρα»; Παρακαλώ, η απάντηση να είναι το «α», γιατί ο παρουσιαστής δεν θα το αντέξει!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]