Ο Μουτσινάς διαψεύδει, αλλά...

21.01.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Όμορφος κόσμος το πρωί»; Μπααα. Απ’ ότι φαίνεται αυτό είναι μόνο στα... χαρτιά, διότι στην πραγματικότητα ο κόσμος δεν είναι τόσο όμορφος όσο φαίνεται. Τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Όμορφος κόσμος το πρωί»; Μπααα. Απ’ ότι φαίνεται αυτό είναι μόνο στα... χαρτιά, διότι στην πραγματικότητα ο κόσμος δεν είναι τόσο όμορφος όσο φαίνεται. Τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης που κάνει φέτος η εκπομπή έχουν φέρει γκρίνια και προβληματισμό, ενώ η νέα σύνθεση της εκπομπής, δεν φαίνεται να συγκινεί ιδιαίτερα τους τηλεθεατές. Όπως και να το κάνουμε, ο Νίκος Μουτσινάς δεν είναι... Ράνια Θρασκιά κι ας περίμενε κανείς πως ο ερχομός του θα διατηρούσε την εκπομπή στην πρώτη θέση και θα έφερνε μεγαλύτερα νούμερα.

Και μέσα σε όλα αυτά, οι φήμες ότι οι σχέσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου με το Νίκο Μουτσινά βρίσκονται στο χειρότερο σημείο τους, όλο και φουντώνουν. Ο τελευταίος σε συνέντευξή του σε τηλεοπτική εκπομπή διέψευσε ότι είναι σε κόντρα με τον Γρηγόρη, αλλά όπως είπε η περιπτερού της γειτονιάς μου: «Ήθελε η... να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει»! Παραδέχτηκε, όμως, ότι έχουν πολλές διαφωνίες, με την Σίσσυ Χρηστίδου να αναλαμβάνει χρέη... πυροσβέστη κάθε φορά.

«Φωτιά στα κόκκινα και η Σίσσυ πυροσβέστης» ένα πράγμα, ενώ σύμφωνα με τον Μουτσινά, οι διαφωνίες του με τον Γρηγόρη έχουν να κάνουν κυρίως με τη διαφορετική νοοτροπία που έχουν οι δυο τους. Ο Αρναούτογλου, δηλαδή, τα βλέπει κάπως σαν... ελληνική ταινία και ο συμπαρουσιαστής του (που είναι πιο προχώ) δεν συμμερίζεται τις απόψεις του. Αυτός, δηλαδή, τα βλέπει σαν... βιντεοταινία; Όσο για τις «κακές γλώσσες» που θέλουν τον Μουτσινά να πριονίζει την καρέκλα του Γρηγόρη; Χο, χο. Απλά γέλασε. Χμ.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]