Κανάκης και Καλυβάτσης δίνουν απαντήσεις!

01.03.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Την περασμένη εβδομάδα κυκλοφόρησε μηνιαίο περιοδικό που φιλοξενούσε συνέντευξη του Αντώνη Κανάκη. Εκεί, ο παρουσιαστής του «Ράδιο Αρβύλα» είχε μιλήσει για ένα «ανθρωποειδές»
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Την περασμένη εβδομάδα κυκλοφόρησε μηνιαίο περιοδικό που φιλοξενούσε συνέντευξη του Αντώνη Κανάκη. Εκεί, ο παρουσιαστής του «Ράδιο Αρβύλα» είχε μιλήσει για ένα «ανθρωποειδές» που γνώρισε κάποτε, που δεν άξιζε τη φιλία του και διάφορα άλλα διόλου κολακευτικά και πολύ σκληρά. Αλλά σίγουρα ήταν λόγια πίκρας και απογοήτευσης από τον Κανάκη. Τέλος πάντων, μία που κυκλοφόρησε η συνέντευξη και μία που όλοι πίστεψαν ότι αναφερόταν στον Σωτήρη Καλυβάτση.

Να σου πω την αμαρτία μου κι εγώ το ίδιο πίστεψα. Όταν λες ότι τρεις περιπτώσεις φίλων με απογοήτευσαν και η μία ήταν ένα «ανθρωποειδές», σκέφτεται ο άλλος ότι για να ξεχωρίζει αυτή την περίπτωση μάλλον είναι πιο... ιδιαίτερη. Κάποιες εκπομπές και έντυπα, την άποψη τους την εξέφρασαν δημοσίως και δεν άργησε μέσα στη μέρα να γίνει θέμα? «Ο Κανακης είπε ανθρωποειδές τον Καλυβάτση»! Μέχρι που βγήκε ο Κανάκης στην εκπομπή του και για πρώτη φορά μίλησε στον αέρα για προσωπικό του θέμα.

Αρνήθηκε, λοιπόν, ότι εννοούσε τον Καλυβάτση, λέγοντας ότι ποτέ δεν θα μιλούσε έτσι για τη συνεργασία που είχε με τον Σωτήρη, ενώ δεν φανταζόταν ότι μία δήλωση του θα έπαιρνε τέτοιες διαστάσεις. Από την άλλη, ο Καλυβάτσης μίλησε στην «Πρωινή Μελέτη», λέγοντας ότι με τον Κανάκη ήταν συνεργάτες και τους είχε γνωρίσει ο κοινός τους φίλος, Αντώνης Παραράς. Πέταξε, δε, την ατάκα στην ερώτηση αν θα συνεργάζονταν ξανά... «Πού ξέρεις; Μπορεί μετά θάνατον»!!!!