Οι γκρίζες μέρες της Παπαρίζου!

01.03.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Καιρό είχαμε να ακούσουμε και να δούμε την Έλενα Παπαρίζου και η αλήθεια μας είχε λείψει πολύ. Σε λίγες μέρες κυκλοφορούν τα νέα τραγούδια της και
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Καιρό είχαμε να ακούσουμε και να δούμε την Έλενα Παπαρίζου και η αλήθεια μας είχε λείψει πολύ. Σε λίγες μέρες κυκλοφορούν τα νέα τραγούδια της και η ίδια μίλησε στην «Πρωινή Μελέτη» για την επιστροφή της και όχι μόνο.

«Αφιερωμένο στον πατέρα μου»
Η απώλεια του πατέρα της πριν δύο χρόνια συγκλόνισε την Παπαρίζου, η οποία πέρασε δύσκολες στιγμές. «Σε όποια ηλικία κι αν είσαι η απώλεια είναι απώλεια» δήλωσε η αοιδός, η οποία εύχεται να είχε περάσει περισσότερες στιγμές με τον πατέρα της. Ωστόσο, του αφιερώνει εξ ολοκλήρου το νέο της cd.

Η γκρίζα περίοδος
Η Έλενα παραδέχτηκε ότι μετά τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα της πέρασε μία γκρίζα περίοδο στη ζωή της. Όπως οι περισσότεροι από εμάς, άλλωστε. Τώρα, όμως, είναι καλά και όπως δηλώνει «πιο ώριμη από ποτέ». Εξάλλου, αυτά τα δύο χρόνια την βοήθησαν να ωριμάσει και να αλλάξει προς το καλύτερο.

«Ο Τόνι είναι ο ενορχηστρωτής μου»
Κατά καιρούς, διάφορα δημοσιεύματα θέλουν την αοιδό να χωρίζει με τον σύντροφο της, Τόνι Μαυρίδη. Η ίδια γι ακόμη μία φορά διαψεύδει τα όσα λένε, ξεκαθαρίζοντας ότι είναι μαζί και καλά. Μάλιστα, τον αποκάλεσε «ενορχηστρωτή» της, αφού αυτός την βοηθάει σε πολλά πράγματα στη ζωή της.

«Θα πάω Γιουροβίζιον με την Σουηδία»
Η κουβέντα πήγε και στην Γιουροβίζιον, όπου η Παπαρίζου ήτο αποκαλυπτική. Μετά από δύο συμμετοχές με την Ελλάδα και την κατάκτηση της πρώτης θέσης, η Έλενα δε θα πήγαινε για τρίτη φορά με τα ίδια εθνικά χρώματα. Αν, όμως, σκεφτόταν να πάει ξανά, θα το έκανε με την Σουηδία. Εξάλλου, οι Σουηδοί κάθε χρόνο της προτείνουν να τους εκπροσωπήσει και μάλιστα μία χρονιά της είχαν προσφέρει ένα υπέροχο τραγούδι. Αλλά μέχρι στιγμής, η Έλενα κρατάει αντίσταση.