Ο Ψωμόπουλος δάγκωσε το αυτί δημοσιογράφου!

01.03.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τον μάθαμε ως «ο νεαρός αγαπημένος» της Άννας Βίσση. Μετά ανακαλύψαμε τον οξύθυμο χαρακτήρα του, όπου συχνά πυκνά εμπλεκόταν σε φασαρίες κατά τις βραδινές εξόδους
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τον μάθαμε ως «ο νεαρός αγαπημένος» της Άννας Βίσση. Μετά ανακαλύψαμε τον οξύθυμο χαρακτήρα του, όπου συχνά πυκνά εμπλεκόταν σε φασαρίες κατά τις βραδινές εξόδους του. Μετά έγινε αγαπημένος της Τζούλιας Αλεξανδράτου και καλύτερος πελάτης για τα αυτόφωρα. Αυτό που δεν ξέραμε για τον Χρήστο Ψωμόπουλο, αλλά το μάθαμε μόλις το Σαββατοκύριακο είναι ότι ο νεαρός επιχειρηματίας, εκτός από αγαπημένος ωραίων γυναικών είναι και... ντόπερμαν!

Κανονικό ντόπερμαν, από αυτά που άμα σε δαγκώσουν σου κόβουν χέρια, πόδια, αυτιά. Αν λυσσάς κιόλας με το δάγκωμα Ψωμόπουλου, δεν θα το μάθουμε, αφού στο νοσοκομείο που πήγε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης (αυτός είναι ο... τυχεράκιας) του έκαναν αντιλυσσικό ορό. Λοιπόν, για να καταλάβεις, ο Ψωμόπουλος δάγκωσε τον δημοσιογράφο του «Κους Κους» στο αυτί, όταν συναντήθηκαν στο κέντρο που άδει ο Βασίλης Καρράς και η Αγγελική Ηλιάδη. Ο πρώην της Τζούλιας και της Βίσση το μεσημέρι της Παρασκευής ορκίστηκε ναυτάκι και το βράδυ της ίδιας μέρας πήγε στο κέντρο με φίλους του για να το γιορτάσουν.

Εκεί, ήταν και ο Κωνσταντινίδης με την παρέα του. Σύμφωνα, με τον δημοσιογράφο δεν υπήρξε μεταξύ τους επαφή, ούτε καν οπτική, αφού κάθονταν σε αντίθετες κατευθύνσεις. Ο νεαρός επιχειρηματίας, πάλι, λέει ότι εκείνος τον ειρωνευόταν όλο το βράδυ. Τέλος πάντων, και οι δύο συμφωνούν ότι ένας σερβιτόρος ειδοποίησε τον Κωνσταντινίδη ότι ο Ψωμόπουλος τον ήθελε στο φουαγιέ. Το οποίο για το βράδυ εκείνο, μετατράπηκε σε χώρος για... κυνομαχίες! Συναντιούνται οι δύο άντρες και σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, ο άλλος του λέει: «σκύψε να σου πω στο αυτί», αλλά πού να φανταζόταν ότι θα του το έτρωγε λες και ήταν ένας Βολτούρι από το «Λυκόφως»; (για τους άσχετους, εννοώ? λυκάνθρωπος).

Όπως υποστηρίζει ο δημοσιογράφος, το αίμα έτρεξε πλημμύρα και κάποια κορίτσια που βρίσκονταν εκεί, έβαλαν τις φωνές, ενώ κάποιοι άλλοι προσπάθησαν να τραβήξουν μακριά τον Ψωμόπουλο. Με προσοχή, πάντα, μήπως κι έπαιρνε μαζί το αυτί. Μετά από αυτό, ο Κωνσταντινίδης πήγε στο νοσοκομείο για έξι ράμματα, ενώ το βράδυ του Σαββάτου κατέθεσε μήνυση. Την επόμενη μέρα, ο Ψωμόπουλος πέρασε από Ναυτοδικείο, ενώ στις 13 Απριλίου θα γίνει η δίκη. Ο επιχειρηματίας, πάντως, αρνείται ότι του δάγκωσε το αυτί, λέγοντας ότι απλά είχαν έντονη λογομαχία. Ιιιιιι. Λες τώρα που τον δάγκωσε, να γίνει.. Ψωμόπουλος;;;; Μπρρρ, δεν θα αντέξω και δεύτερη έκδοση.