Αλήθειες κ ψέματα στην ιστορία του επιχειρηματία με τα ναρκωτικά!

26.02.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πριν λίγες μέρες συνελήφθη το πρώην μοντέλο και επιχειρηματίας Γιάννης Φιωτάκης για κατοχή ναρκωτικών. Για την ακρίβεια, η αστυνομία τον συνέλαβε στη λεωφόρο Αμφιθέας
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πριν λίγες μέρες συνελήφθη το πρώην μοντέλο και επιχειρηματίας Γιάννης Φιωτάκης για κατοχή ναρκωτικών. Για την ακρίβεια, η αστυνομία τον συνέλαβε στη λεωφόρο Αμφιθέας και πάνω του βρήκαν ένα κιλό ναρκωτικές ουσίες (συγκεκριμένα σκανκ που είναι ένα είδος κάνναβις) και όχι κοκαΐνη, όπως γράφτηκε. Γενικά, η ιστορία αυτή μπορεί να προκάλεσε αναστάτωση στους κύκλους της showbiz στην οποία κινείται ο Φιωτάκης κι έχει πολλούς γνωστούς, αλλά σίγουρα δημιούργησε ακόμη μεγαλύτερη αναστάτωση σε κάποιους συγκεκριμένους ανθρώπους που είδαν το όνομά τους να εμπλέκεται στην ιστορία από το πουθενά.

Τις προηγούμενες μέρες, η υπόθεση ήταν πρώτο θέμα σε διαδίκτυο, τηλεόραση κι εφημερίδες κι ας είναι καλά οι «πρωταγωνιστές». Οι υποτιθέμενοι... πρωταγωνιστές, που ήταν ένας γνωστός αθλητής της εθνικής ομάδας ράγκμπι κι ένα πασίγνωστο πρώην μοντέλο με την οποία παρουσιάστηκε ότι είχε σχέση. Βούτυρο στο ψωμί όλων. Έλα, όμως, που η ιστορία αυτή είναι από τις λίγες περιπτώσεις, όπου το ένα λάθος/δράκος διαδεχόταν τον άλλον, με αποτέλεσμα κάποιοι να προσπαθούν να αποδείξουν ότι δεν είναι... ελέφαντες. Ας δούμε τα δύο πιο τραγικά λάθη που έγιναν.


Λάθος 1: Η συνωνυμία σε στέλνει... φυλακή!

Πού να φανταζόταν κάποιος ότι το ίδιο επίθετο με κάποιον άλλον θα τον έστελνε... φυλακή! Και δε λέμε το επίθετο σου να είναι Παλαιοκώστας, αλλά ένα απλό, όπως Φιωτάκης. Κι όμως, έγινε και αυτό. Ο συλληφθής επιχειρηματίας με τις ναρκωτικές ουσίες, λέγεται Γιάννης Φιωτάκης. Αλλά πολλοί δημοσιογράφοι χωρίς να το ψάξουν ιδιαίτερα, το Γιάννης το έκαναν Χρήστος και ο 36χρονος επιχειρηματίας και πρώην μοντέλο έγινε αθλητής του ράγκμπι και μάλιστα αρχηγός της εθνικής ομάδας!

Τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του πέρασε ο 29χρονος αθλητής, ο οποίος αγωνίζεται επαγγελματικά στο εξωτερικό, με την ομάδα της γαλλικής Νίκαιας και βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες (οπότε και ξέσπασε το σκάνδαλο) στην Ελλάδα για επαγγελματικές υποχρεώσεις με την εθνική. Ο Χρήστος Φιωτάκης αρνήθηκε από την πρώτη στιγμή ότι είναι εκείνος που συνέλαβε η αστυνομία, αφού την ώρα της σύλληψης έκανε προπόνηση. Μάλιστα, ένας φίλος του τον πήρε τηλέφωνο και του είπε ότι το όνομα του εμπλέκεται σε ιστορία με ναρκωτικά.

Ο νεαρός αθλητής ενημέρωσε πρώτα απ’ όλους τους γονείς του, μην ακούσουν οι άνθρωποι ότι έπιασαν το γιο τους με ναρκωτικά και μετά φρόντισε να ενημερώσει την Ομοσπονδία, η οποία ήδη είχε μάθει την ιστορία. Λίγες μέρες μετά κι αφού το όνομα του σύρθηκε κι ακούστηκε αριστερά και δεξιά, η αλήθεια αποκαλύφθηκε και τώρα εκείνοι που έγραφαν με πανηγυρικούς τίτλους για τον «αθλητή με τα ναρκωτικά» τώρα σαν βρεγμένες γάτες βγαίνουν και απολογούνται για το λάθος τους.


Λάθος 2: Με το ζόρι παντρειά

Η Ιωάννα Σουλιώτη είναι από τις περιπτώσεις εκείνες που δεν απασχολούν τη δημοσιότητα με την προσωπική τους ζωή. Ακόμη και όταν τον περασμένο Ιούνιο έγινε γνωστό ότι χωρίζει με τον σύζυγο της, Κωνσταντίνο Γέρου μετά από δέκα χρόνια γαμου, η ίδια προτίμησε να τηρήσει σιγή ιχθύος. Σπάνια θα την δεις σε πάρτι κι εκδηλώσεις κι ακόμη πιο σπάνια θα διαβάσεις δημοσιεύματα που αφορούν τα ερωτικά της. Μέχρι που σκάει το θέμα με τη σύλληψη του επιχειρηματία και όλοι μιλάνε για τον «σύντροφο πασίγνωστου πρώην μοντέλου».

Στην αρχή αυτό ξεκινάει ως κουίζ και στη συνέχεια κάποιοι αποκαλύπτουν το όνομα... Ιωάννα Σουλιώτη! Αυτό κι αν είναι... σκάνδαλο. Μόνο που αποδεικνύεται εφιάλτης για την Σουλιώτη, η οποία εκεί που τόσα χρόνια δεν είχε απασχολήσει τον Τύπο, ξαφνικά βρίσκεται να έχει σχέση λίγους μήνες μετά τον χωρισμό της, με έναν άνδρα που τον συλλαμβάνουν με ναρκωτικές και άλλες απαγορευμένες ουσίες.

Η περίπτωση της είναι ακόμη πιο δύσκολη από τον αθλητή του ράγκμπι, αφού το μπέρδεμα στα ονόματα αποδεικνύεται. Να πείσεις, όμως, τον άλλον ότι με τον συγκεκριμένο δεν έχεις σχέση, αλλά είναι απλά οικογενειακός φίλος για χρόνια, πώς το αποδεικνύεις; Η ίδια από την αρχή διαψεύδει κάθε ερωτική σχέση, λέγοντας ότι είναι φίλοι και μόνο φίλοι. Και για να λέμε του στραβού το δίκιο, όπως βγαίνουν τώρα και ζητούν συγνώμη από τον αθλητή, προσπαθώντας να διορθώσουν το λάθος τους, μήπως να έκαναν το ίδιο και στην περίπτωση της Σουλιώτη; Με το ζόρι παντρειά, αγαπημένε μου, δεν γίνεται!