"Κορίτσια, ο Μπάρκουλης Παπαδάκης"!

26.02.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Καλές οι συνταξούλες, καλό και χρυσό το ασφαλιστικό, ωραιότατη και η οικονομική κρίση, γουαου και το ενδεχόμενο να κοπεί ο 14ος μισθός του εργαζόμενου,
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Καλές οι συνταξούλες, καλό και χρυσό το ασφαλιστικό, ωραιότατη και η οικονομική κρίση, γουαου και το ενδεχόμενο να κοπεί ο 14ος μισθός του εργαζόμενου, αλλά με το μπαρδόν δεν έχουν την ίδια γλύκα με το ριάλιτι. Άσε, που τα παίζουν και οι απέναντι. Ενώ το ριάλιτι (εκτός από την Ελεονώρα Μελέτη που είναι του Life style) ποιος άλλος το παίζει; Και μάλιστα τόσο καλά όσο ο Γιώργος Παπαδάκης; Κανείς.

Έτσι, την Πέμπτη είδαμε τον παρουσιαστή του «Καλημέρα Ελλάδα» να κλέβει χρόνο από την επικαιρότητα κι εκεί που συζητούσαν για το ασφαλιστικό, άρχισε έναν 15λεπτο μονόλογο για τον εαυτό του. Αφορμή στάθηκαν τα μεσημεριανά, επειδή στις εκπομπές τους ασχολήθηκαν με την αφεντιά του, όταν εκείνος είχε ένα ξέσπασμα on air εξαιτίας ενός τεχνικού προβλήματος. «Είναι ηλίθιοι» έλεγε για τους ανθρώπους των μεσημεριανών, οι οποίοι θα πρέπει να έβαλαν τις γάτες τους να κλάψουν, όταν είπε ότι ποτέ δεν θα τους καλούσε σπίτι του για καφέ. Στο Πικέρμι που μένει η Χριστίνα Λαμπίρη έχουν λυσσάξει οι γάτες της περιοχής από το κλάμα.

Το ξέσπασμα, λοιπόν, του Παπαδάκη κράτησε ένα τέταρτο και όχι δεν αναφέρθηκε μόνο στα μεσημεριανά, που εξέφρασε και την εξής απορία: «Γιατί ασχολούνται μαζί μου. Ποιος είμαι; Ο Μπάρκουλης»; Όχι αυτός που αδειάζει στον αέρα τους συνεργάτες του λόγω τεχνικών προβλημάτων, που ας κάνει να πιστεύουμε ότι έχει πρόβλημα με το κανάλι, που πετάει τη μία σπόντα μετά την άλλη για πρόσωπα της τηλεόρασης και φίλους του και μετά αρνείται ότι πήγαιναν για εκείνους. Αυτός που γίνεται θέμα σε μεσημεριανά, αλλά και σε σατιρικές εκπομπές (Αλ Τσαντίρι, Ράδιο Αρβύλα, Όλα), οπότε τίποτε δεν είναι τυχαίο.

Α στο ξέσπασμα ανέφερε μεταξύ άλλων κι ένα περιστατικό με την Μαριάνα Πετρούτσου, η οποία τον είχε ρωτήσει πώς κι εκείνος δεν έστειλε δελτίο Τύπου για τη βάφτιση του γιου του. Όχι αυτό μην το πάρεις ως σπόντα. Για τον εαυτό του το έλεγε, θέλοντας να δείξει ότι δεν είναι άνθρωπος που δίνει το δικαίωμα να ασχολούνται μαζί του τα μεσημεριανά. Επίσης, αναφέρθηκε και στην ατάκα του «έχω πουλήσει την ψυχή μου στο διάολο για την τηλεθέαση» λέγοντας ότι αναφερόταν στο ριάλιτι του έκανε κάποτε στον ΑΝΤ1, την «Κόκκινη κάρτα».

Μάλιστα, τότε - είπε - ότι δεν ήθελε να το κάνει και ντρεπόταν τόσο πολύ, που ζήτησε από το κανάλι να μην του δώσει λεφτά για εκείνη την εκπομπή. Και μια που το έφερε η κουβέντα, πέταξε και το καρφί του ότι άλλο αν ο ΑΝΤ1 έκανε καλά και δεν τον πλήρωσε για όλες εκείνου του χρόνου. Μετά έριξε το γνωστό του γέλιο και μπας σε καλό του ευθυμήσαμε μαζί του γι ακόμη μία φορά. Λοιπόν, το αποφάσισα. «Κορίτσια, δεν είναι ο Μπάρκουλης, αλλά ο Ξανθόπουλος»!