"Όλοι για σένανε μιλάνε, Δημητρούλα. Για την Σεράινα κανείς"

26.02.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Να το πάμε πάλι μία από την αρχή; Γιατί κάτι δεν έχω καταλάβει καλά. Στο Next Top Model, νικήτρια βγήκε η Σεράινα ή η Δήμητρα; Γιατί, την πρώτη δεν την έχω δει πουθενά
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Να το πάμε πάλι μία από την αρχή; Γιατί κάτι δεν έχω καταλάβει καλά. Στο Next Top Model, νικήτρια βγήκε η Σεράινα ή η Δήμητρα; Γιατί, την πρώτη δεν την έχω δει πουθενά, ενώ την δεύτερη έχω βαρεθεί να την βλέπω παντού. Μα παντού, όμως. Και μετά σου λένε ότι «ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος τίποτα». Εδώ, ο πέμπτος και είναι φίρμα μεγάλη. Αλλά μεταξύ μας το έχει η Δήμητρα. Έχει κάνει τους πάντες να ασχολούνται μαζί της.

Την Τρίτη έκαναν πάρτι για το NTM σε κλαμπ της Αθήνας κι εκεί βρέθηκαν κάμερες, παίκτριες, κριτική επιτροπή και Βίκυ Καγιά. Ε, όλες τις παίκτριες (ακόμη και την Σεράινα) τις ξεπέταξαν με ερώτηση για την Δήμητρα, ενώ σε εκείνη έμειναν με τις ώρες να τη ρωτούν διάφορα σαχλά. Ούτε συνέντευξη Τύπου να έδινε και μετά αναρωτιέσαι πώς παίρνουν τα μυαλά της αέρα.

Εδώ, ακόμη και την επιτροπή για την 19χρονη τη ρώτησαν. Σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει τι είπαν. Χάρης Χριστόπουλος: «Κι εγώ έχω ιδιαίτερη αδυναμία στη Δήμητρα, τα αισθήματα είναι αμοιβαία, να το θυμάσαι αυτό». Σιγά μην το ξεχάσουμε. Βίκυ Καγιά: «Δεν έφτασε στον τελικό λόγω συμπεριφοράς, γιατί δεν σταμάτησε στιγμή να βρίζει τα άλλα κορίτσια. Πρέπει να δει λίγο τη δουλειά της». Χριστόφορος Κοτέντος: «Η Δήμητρα στο παιγνίδι διακωμωδούσε τα πάντα».

Πάντως, αγαπημένε μου, έχω την εντύπωση ότι η Δήμητρα είναι λίγο ψευτρόνι, αλλά θα μου πεις της ηλικίας είναι. Πρόσεξε λοιπόν. Εκείνο το βράδυ μίλησε για το ενδεχόμενο να εμφανισθεί στο θέατρο (μετά την Εύα Λάσκαρη έγινε το θέατρο... μπάτε μοντέλα αλέστε) και μεταξύ άλλων είπε ότι έχει μιλήσει με την Καγιά και της είπε (η Καγιά) ότι θα την βοηθήσει και θα της πει κάποια πράγματα. Αν δεν θυμάσαι η - τα κάνω όλα και συμφέρω - Βίκυ κάποτε είχε παίξει και στο θέατρο.

Έλα, όμως, που όταν οι ρεπόρτερ της είπαν για τα θεατρικά σχέδια της Δήμητρας εκείνη δεν είχε ιδέα. Και αρκέστηκε μόνο να πει ότι θα πάει στη πρεμιέρα της. Και όχι μόνο αυτό. Η Δημητρούλα είπε επίσης ότι ζήτησε από τον Κοτέντο να την βοηθήσει κι εκείνος της είπε να βρεθούν στο ατελιέ του για να της δώσει κάποιες συμβουλές. Έλα πονηρέ, σε θέλω σοβαρό. Κι αυτό, διότι ο σχεδιαστής την διέψευσε στο καπάκι, λέγοντας ότι το μόνο που της είπε ήταν το εξής: «τι κάνεις, Πώς κινείσαι επαγγελματικά». Καλά και αυτός τηλεόραση δεν βλέπει; Στο καρναβάλι που ήταν;