Τι συμβαίνει με Sakis - Ζυγούλη;

18.01.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τα μάααλα μπερδεμένη είμαι με την περίπτωση του Sakis Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη. Χώρισε ή όχι το ζευγάρι; Κοντεύω να κάψω το μυαλό μου από τον πολύ προβληματισμό κι άκρη δε βρίσκω.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τα μάααλα μπερδεμένη είμαι με την περίπτωση του Sakis Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη. Χώρισε ή όχι το ζευγάρι; Κοντεύω να κάψω το μυαλό μου από τον πολύ προβληματισμό κι άκρη δε βρίσκω. Τα μισά δημοσιεύματα θέλουν το ζευγάρι να έχει χωρίσει οριστικά και τα υπόλοιπα μισά να μην έχει χωρίσει. Τι από τα δύο ισχύει;

Έλα μου ντε. Το θέμα είναι ότι και οι ίδιοι δεν μας βοηθούν να βγάλουμε μία άκρη, αφού εκεί που τους βλέπουμε να δειπνούν σε εστιατόριο των βορείων προαστίων και να περνούν μαζί την Πρωτοχρονιά στο Άμστερνταμ, είναι χώρια στα γενέθλια του Sakis! Άσε, κάψιμο εγκεφάλου είναι η όλη ιστορία. Για να καταλάβεις, ο Ρουβάς πέρασε τα γενέθλια του στο Γκσταντ παρέα με την Μαριάννα Λάτση, τον γιο της Πάρη Κασιδόκωστα και μάλλον τον Ηλία Ψινάκη (εδώ οι απόψεις διίστανται) και τα νέα από την Ελβετία θέλουν το «είδωλο» να γλέντησε με την ψυχή του και να συμπεριφερόταν ως ελεύθερος.

Η Ζυγούλη, πάλι, μετά το ταξίδι τους στην Ολλανδία προτίμησε να επιστρέψει στην Ελλάδα, αλλά δημοσιεύματα θέλουν το ζευγάρι να είναι μαζί και τις μέρες που ήταν ο ένας μακριά απόν άλλον είχαν συχνή επικοινωνία. Ουφ, μεγάλο μπέρδεμα.... Πάντως, το μόνο σίγουρο στην ιστορία είναι ότι το ζευγάρι πέρασε ή περνάει μεγάλη κρίση και βρίσκονται σε μία φάση «χωρίζουμε, δεν χωρίζουμε»!