Η Κέλυ πήγε Κουρκούλη!

17.01.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Είναι γνωστό σε όλους πλέον ότι ο Νίκος Κουρκούλης και η Κέλυ Κελεκίδου εδώ κι αρκετό καιρό είναι ξανά μαζί και πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Ωστόσο, το ζευγάρι
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Είναι γνωστό σε όλους πλέον ότι ο Νίκος Κουρκούλης και η Κέλυ Κελεκίδου εδώ κι αρκετό καιρό είναι ξανά μαζί και πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Ωστόσο, το ζευγάρι εξακολουθεί να κρατά τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με αποτέλεσμα να είναι λίγες οι φορές που τους βλέπουμε μαζί. Και δεν έχουμε την ευκαιρία να καμαρώσουμε το ταίριασμά τους.

Από τις λίγες φορές που τους είδαμε μαζί ήταν πριν λίγες μέρες στον «Βοτανικό», όπου η Κελεκίδου πήγε με την παρέα της να διασκεδάσει. Βλέπεις, έκλεισε το «Ρομέο», οπότε η αοιδός βρήκε την ευκαιρία να δει από κοντά τον αγαπημένο της. Τυχεροί της ιστορίας είναι οι θαμώνες που βρέθηκαν εκείνο το βράδυ στο μαγαζί, αφού είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τους δύο σε ένα απολαυστικό ντουέτο επί πίστας.

Ο Κουρκούλης ανέβασε την Κέλυ στην πίστα και μαζί είπαν το ντουέτο τους «Λένε τόσα για εμάς», ενώ εκείνη του αφιέρωσε όλο νόημα το «Αν θες να τα πάμε οι δυο μας καλά...». Το ζευγάρι έπαιξε κι αστειεύτηκε, ενώ ο αοιδός αφιέρωνε στην καλή του το ένα μετά το άλλο τραγούδι. Μάλιστα, όταν εκείνη έφθασε στον «Βοτανικό» την καλωσόρισε από μικροφώνου, ενώ έσκυψε και την χειροφίλησε ωσάν άλλος... ιππότης την Βασούλα του! Φτου, φτου.