Έγκυος η Σπίαρς;

18.01.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Η Μπρίτνεϊ Σπιαρς για λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τα σκάνδαλα τραβά. Γιατί, ποίο το νόημα ύπαρξης της αοιδού χωρίς ένα σκάνδαλο την ημέρα; Έτσι, το τελευταίο «κατόρθωμα»
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η Μπρίτνεϊ Σπιαρς για λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τα σκάνδαλα τραβά. Γιατί, ποίο το νόημα ύπαρξης της αοιδού χωρίς ένα σκάνδαλο την ημέρα; Έτσι, το τελευταίο «κατόρθωμα» της Μπρίτνεϊ που έγινε και πάλι θέμα συζήτησης στην Αμερική είναι ένα τεστ εγκυμοσύνης, που αγόρασε πριν λίγες μέρες μαζί με το νέο της αγαπημένο, από φαρμακείο της γειτονιάς της.

Είναι η πάλαι ποτέ «πριγκίπισσα της Ποπ» και πάλι έγκυος; Οι φήμες οργιάζουν και οι περισσότεροι είναι σχεδόν σίγουροι ότι η Σπιαρς περιμένει το τρίτο της παιδί. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, μιλάμε για... σωστή κουνέλα. Επαφή και σύλληψη είναι η αοιδός! Εξάλλου, γιατί αγόρασε τσετ εγκυμοσύνης και μάλιστα μαζί με τον παπαράτσι, που τον τελευταίο καιρό εμφανίζεται ως ο νέος σύντροφος της;

Η ίδια διαψεύδει τις φήμες περί εγκυμοσύνης. Όσο για το τεστ ισχυρίζεται ότι το αγόρασε για μία φίλη της. Και γιατί πήγε με το αμόρε της; Και γιατί, δεν πήγε η ίδια η φίλη της να το αγοράσει; Φοβήθηκε μήπως την αναγνωρίσει ο φαρμακοποιός; Η διάψευση της Μπρίτνεϊ μάλλον δεν έπεισε κανέναν και τώρα όλοι περιμένουν τι θα δουν ακόμη από τη νεαρά, που μπλέκει στο ένα μετά το άλλο σκάνδαλο!