Φήμες για χωρισμό των Κρουζ

05.04.2002
Αγαπημένη μου Εύη, ανάστατη είναι η μικρή και καλοπροαίρετη κοινωνία του Χόλιγουντ από τα νέα που κυκλοφορούν τελευταία και θέλουν τον Τομ Κρουζ να έχει χωρίσει με την Πενέλοπε. Εφημερίδα ευρείας κυκλοφορίας της Αμερικής σε πρωτοσέλιδό της ανακοινώνει στο πολυπληθή κοινό του ζεύγους ότι τα παιδιά δεν είναι πια μαζί.
Αγαπημένη μου Εύη,


Ανάστατη είναι η μικρή και καλοπροαίρετη κοινωνία του Χόλιγουντ από τα νέα που κυκλοφορούν τελευταία και θέλουν τον Τομ Κρουζ να έχει χωρίσει με την Πενέλοπε. Εφημερίδα ευρείας κυκλοφορίας της Αμερικής σε πρωτοσέλιδό της με έναν πηχυαίο τίτλο ανακοινώνει στο πολυπληθή κοινό του ζεύγους ότι τα παιδιά δεν είναι πια μαζί. Τα μαντάτα, αν και δεν είναι σίγουρο κατά πόσο ισχύουν, έριξαν σε μεγάλη μελαγχολία τους κατοίκους του Χόλιγουντ, διότι τώρα για ποιον θα μιλάνε όταν πίνουν το καφεδάκι τους και πίνουν τη σαμπάνια τους;

Με τον Τομ και την Πενέλοπε έλεγαν ένα: "Dear, είναι αλήθεια ότι ο Τομ δεν έχει ξεπεράσει εντελώς τη Νικόλ;" κι ευφραινόταν η καρδιά τους, ενώ όταν σχολίαζαν τις...ερωτικές δραστηριότητες του ηθοποιού τότε ήταν που ευθυμούσαν για τα καλά. Ωστόσο, δεν πρέπει να μείνουν παραπονεμένοι καθώς το παρασκήνιο του χωρισμού τους είναι τω όντι...πιπεράτο. Λέγεται, λοιπόν, ότι ο Τομ ήταν αυτός που της είπε: "Κοίτα Πε είσαι ωραία και καλή, όμως με πιέζεις πολύ και δεν το γουστάρω". Ο ηθοποιός αναφερόταν φυσικά στις ανασφάλειες που ένιωθε η καλή του απέναντι στην πρώην Νικόλ, με αποτέλεσμα αρκετά συχνά να γίνεται παραπάνω...πιεστική από το κανονικό. Για παράδειγμα, στην απονομή των Όσκαρ η νεαρά είχε την απαίτηση να την πάρει μαζί του στην τελετή. Που; Εκεί όπου υπήρχε περίπτωση να έπαιρνε το Όσκαρ η Κίντμαν.

Όπως καταλαβαίνεις, η Πενέλοπε ζητούσε τρελά πράγματα που όμως ο Τομ τα συγχωρούσε, επειδή είναι άνθρωπος με μεγάλη καρδιά. Από τη μεγάλη του καρδιά δεν της είπε το "Adios mi amore" τα Χριστούγεννα, όταν εκείνη πήρε το αεροπλάνο από Σίδνεϊ κι επέστρεψε στο Λος Αντζελες, διότι ο καλός της θα περνούσε τη μισή μέρα (από το πρωί μέχρι το βράδυ που είναι ανοιχτά τα λούνα παρκ και ο ζωολογικός κήπος) με τη Νικόλ και τα παιδιά τους. Ωστόσο, υπάρχουν κι αυτοί που υποστηρίζουν την Ισπανίδα, η οποία όπως λένε έκανε "γαϊδουρινή" υπομονή με τον Κρουζ και πως αργά ή γρήγορα θα του έδινε η ίδια τα "παπούτσια στο χέρι". Τώρα, σύμφωνα με το άρθρο αυτή είναι στη Μαδρίτη και την παρηγορεί η φαμίλια της και αυτός στη Νέα Υόρκη με τα παιδιά του.