Ντενίση vs Λαζόπουλου, Μενεγάκη!

22.02.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πυρ και μανία γίνεται η Μιμή Ντενίση κάθε φορά που ακούει το όνομα του Λάκη Λαζόπουλου. Κι άμα της κάνουν και ερώτηση σχετικά με την σάτιρα του προς το πρόσωπό της; Εκεί να δεις, πόσο έξαλλη γίνεται η Μιμή.

Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πυρ και μανία γίνεται η Μιμή Ντενίση κάθε φορά που ακούει το όνομα του Λάκη Λαζόπουλου. Κι άμα της κάνουν και ερώτηση σχετικά με την σάτιρα του προς το πρόσωπό της; Εκεί να δεις, πόσο έξαλλη γίνεται η Μιμή. Φωτιές πετάει το μάτι της. Όπως καλή ώρα έγινε στην εκπομπή «TV Weekend», όταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε το λάθος να την ρωτήσει για τον Λαζόπουλο.

Στην αρχή νευρίασε, διότι όπως λέει η ιστορία αυτή έχει κουράσει τον κόσμο (και δίκιο έχει). Αλλά μετά πήρε φόρα και δεν την σταματούσαν ούτε οι διαφημίσεις. Σε έξαλλη κατάσταση είπε ότι ο Λάκης την χρησιμοποιεί για να πουλήσει την εκπομπή του (της έχει πει κανείς ότι στη μόδα είναι η Μπεκατώρου;), ότι δεν μπορεί να μιλήσει για το υποκριτικό της ταλέντο από τη στιγμή που δεν την έχει δει από κοντά, ενώ η ίδια κρατάει τα θετικά σχόλια που της έχουν κάνει η Ολυμπία Δουκάκις (διάσημη Ελληνίδα ηθοποιός στο Χόλιγουντ) και ο Κώστας Βουτσάς. Πάνω στα νεύρα ξέχασε να αναφέρει τον Κέβιν Κόστνερ!!! Την επόμενη φορά.

Ωστόσο, η Ντενίση μίλησε και για το «εθνικό διαζύγιο» της Ελένης Μενεγάκη με τον Γιαννη Λάτσιο. Εξάλλου, η δήλωση της ότι εκείνη χώρισε καλοκαίρι που δεν έχει μεσημεριανές εκπομπές, προκάλεσαν το σχόλιο του Λαζόπουλου: «Κοίτα να μαθαίνεις Ελένη, η γυναίκα που ξέρει να διαχειρίζεται τη δημοσιότητα θα χώριζε καλοκαίρι» είπε ο Λαζόπουλος. Η ηθοποιός, λοιπόν, αποκάλυψε ότι και σε εκείνη είχαν προτείνει να βγάλει ανακοίνωση ότι χωρίζει με τον Σωτήρη Πολύζο, αλλά αρνήθηκε. Θέλει λέει να απασχολεί τον κόσμο μόνο με τα ευχάριστα της ζωής της, γάμος, βαφτίσεις και όχι με τα δυσάρεστα, χωρισμός.

Τώρα, αν της πει κάποιος ότι μία ανακοίνωση από τα Μελίσσια έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον από μία ανακοίνωση από την Μαυροματαίων, θα πλήγωνε πολύ την ηθοποιό; Και ότι ο χωρισμός της Μενεγάκη, ακόμη και το καλοκαίρι, θα έφερνε από τις παραλίες τις κυρίες των μεσημεριανών; Απορία: ποιοι είναι αυτοί που τους συμβουλεύουν να στέλνουν ανακοινώσεις χωρισμού;

Υ.Γ. Αν θυμάμαι καλά (μπορεί να κάνω και λάθος) η Ντενίση τον Σεπτέμβριο δεν παραδέχτηκε επισήμως τον χωρισμό της με Πολύζο; Που καλοκαίρι τότε δεν το λες. Το λες, όμως, "λίγο πριν κάνουν πρεμιέρα τα μπουζούκια και τα θέατρα". Και όλο το καλοκαίρι, δεν απέφευγε να απαντήσει ευθέως τι συμβαίνει, αφήνοντας ένα πέπλο μυστηρίου;