Ο Χατζηγιάννης παραδέχεται τον χωρισμό με Ολυμπίου!

22.02.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αυτό που ακουγόταν και συζητιόταν τους τελευταίους μήνες, ήρθε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και το επιβεβαίωσε. Αν και ήταν το τελευταίο πράγμα που περίμενα,
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αυτό που ακουγόταν και συζητιόταν τους τελευταίους μήνες, ήρθε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και το επιβεβαίωσε. Αν και ήταν το τελευταίο πράγμα που περίμενα, ο αοιδός παραδέχτηκε στην κάμερα του Star ότι με την Δέσποινα Ολυμπίου έχουν χωρίσει. «Αυτή την περίοδο δεν είμαστε μαζί. Αυτή η στιγμή ανήκει στο παρελθόν και ο καθένας τραβάει το δρόμο του» είπε ο Μιχάλης και με άφησε με το στόμα ανοιχτό, που μίλησε για τα προσωπικά του.

Και όχι δεν έμεινε μόνο εκεί. Άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο οι δυο τους κάποια στιγμή να τα ξαναβρούν. «Όλα τα παράθυρα είναι ανοιχτά» είπε, αλλά έλα που κάποιες φήμες έχουν αντίθετη γνώμη. Βλέπεις, δημοσιεύματα θέλουν την Ολυμπίου να έχει βρει τον αντικαταστάτη του Χατζηγιάννη, ένας επιχειρηματίας με τον οποίο περνάει καλά τον τελευταίο καιρό.

Αλήθεια ή ψέματα η νέα σχέση της τραγουδίστριας παραμένει μυστήριο. Δεν μας το απάντησε αυτό ο Χατζηγιάννης. Μα why; Καλά δεν είχε πάρει φόρα κι έλεγε; Πάντως, το πρώην ζευγάρι έχει πολύ καλές σχέσεις και για του λόγου το αληθές, ο Χατζηγιάννης έγραψε τραγούδια για το νέο της cd.