Ξανα μαζί Μενεγάκη - Λάτσιος;

16.02.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αν συνειδητοποιήσω ότι η Ελένη Μενεγάκη είναι ξανά μαζί με τον Γιάννη Λάτσιο, θα πηδηχτώ από το παράθυρο! Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούν έντονα οι φήμες που θέλουν το ζευγάρι να είναι και πάλι μαζί,
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αν συνειδητοποιήσω ότι η Ελένη Μενεγάκη είναι ξανά μαζί με τον Γιάννη Λάτσιο, θα πηδηχτώ από το παράθυρο! Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούν έντονα οι φήμες που θέλουν το ζευγάρι να είναι και πάλι μαζί, προσπαθώντας να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στο γάμο τους. Και να τρελάνουν εμάς. Αφορμή για να κυκλοφορήσουν ου φήμες ήταν τα δύο ραντεβού τους σε διάστημα τριών ημερών.

Το πρώτο ραντεβού έγινε το βράδυ της Παρασκευής, όπου Μενεγάκη και Λάτσιος πήγαν για σούσι σε εστιατόριο των βορείων προαστίων. Και όχι στη συνάντηση τους αυτή δεν απέφυγαν τα αδιάκριτα βλέμματα, που μεταξύ μας, δεν τα λες αδιάκριτα σε αυτή την περίπτωση, αλλά απορημένα. Το αντίθετο, το ζεύγος κάθισε στο πιο κεντρικό σημείο του μαγαζιού, έτσι για να είναι πρώτη μούρη. Κι έρχεσαι εσύ να απορήσεις μετά την έξοδο για σούσι, μήπως το διαζύγιο τους είναι λίγο... μούσι!

Για να έρθει η Καθαρά Δευτέρα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star η Μενεγάκη μετά το τέλος της εκπομπής της έφυγε για Κεφαλάρι, όπου την περίμενε ο Λάτσιος σε κεντρικό ξενοδοχείο. (Γουάου) Είχε κόσμο που τους είδε κι επίσης είναι να απορείς: αφού θέλουν να κάνουν τα ραντεβουδάκια τους και να επιλύσουν ενδεχομένως τα προβλήματα τους, γιατί δεν το κάνουν κάπου χωρίς μάρτυρες; Ε; Μάλιστα, λέγεται ότι ο Λάτσιος τις τελευταίες μέρες έχει παγώσει το θέμα του σπιτιού. Ναι μεν έχει βρει ένα διαμέρισμα, αλλά σκεφτόταν να βρει μία μόνιμη κατοικία.

Δεν ξέρω τι να πω. Τα έχω χαμένα, διότι τις φήμες περί επανασύνδεσης τις συνοδεύει κι ένα μόνο σενάριο: ότι το διαζύγιο τους μπορεί να είναι... διαφημιστικό κόλπο! Ως «Μενεγακική» μέχρι πρόσφατα, αδυνατώ να το πιστέψω. Αλλά ακόμη κι αν έχουν πράγματι χωρίσει και τώρα προσπαθούν να τα ξαναβρούν (κάτι που συμβαίνει σε πολλά ζευγάρια του κόσμου) με τον τρόπο που χειρίστηκαν το θέμα (ανακοινώσεις, μαυροφορεμένες εμφανίσεις, αναστεναγμοί, βέρες και τα συναφή) κανείς δεν θα τους πιστέψει. Θα φωνάζουν «λύκος» και όλοι θα λένε ότι το κάνουν για τηλεθέαση. Κι ας έχει ορμήξει λύκος στο κοπάδι τους!!! Αλλά έτσι είναι. Θερίζεις ο, τι σπέρνεις...