Bar χωρίς Στέλλα

26.03.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το πάλαι ποτέ ισχυρό "δίδυμο της τουαλέτας" του Bar κατέρρευσε σαν το πρώην ανατολικό μπλοκ. Μετά τον Αρη ήρθε η σειρά της Στέλλας να κάνει το βράδυ της Δευτέρας μια... ηρωική έξοδο. Το 66% του τηλεοπτικού κοινού αποφάσισε πως η 33χρονη δεν έχει να προσφέρει άλλο κοινωνικό έργο στο μαγαζί και της έδειξε το δρόμο για τον... σκληρό κόσμο της δημοσιότητας.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Το πάλαι ποτέ ισχυρό "δίδυμο της τουαλέτας" του Bar κατέρρευσε σαν το πρώην ανατολικό μπλοκ. Μετά τον Αρη ήρθε η σειρά της Στέλλας να κάνει το βράδυ της Δευτέρας μια... ηρωική έξοδο. Το 66% του τηλεοπτικού κοινού δεν κατανόησε τα μαθήματα ανώτατης εκπαίδευσης που παρέδωσε για το πως να φέρνεις το χαμόγελο στο πρόσωπο ενός βερέμη άντρα, ενώ θεώρησε ότι η κοινωνική της προσφορά στο τηλεπαιχνίδι τελείωσε με την αποχώρηση του... Αρη. Έτσι, με το ποσοστό αυτό (έναντι 34% που συγκέντρωσε η Ρεβέκκα) την έστειλαν στον... σκληρό κόσμο της δημοσιότητας.

Στο Bar παραβρέθηκε σύσσωμο το Μπεζεντέικο προκειμένου να δει από κοντά το βλαστάρι τους. Η Στέλλα, μόλις τους αντίκρυσε ένιωσε να λύνεται η γλώσσα της (όχι ότι στο παρελθόν είχε επιδείξει κάποια δυσκολία στη χρήση του συγκεκριμένου οργάνου) κι όλη τη βραδιά πεταγόταν σαν... Στην αρχή είχε γούστο να βλέπεις μία... εντυπωσιακή, όμορφη κι έξυπνη κοπέλα σαν αυτή να λέει τα δικά της, όμως το πολύ το "Κύριε Ελέησον" το βαριέται κι ο παπάς.

Στο αμήν είχε φθάσει ο Μίλτος Μακρίδης να της φωνάξει "Α, ρε Μικρούτσικος που σου χρειάζεται". Βέβαια και ο "Φρόιντ της ελληνικής τηλεόρασης" να ήταν εκεί, το επιθυμητό αποτέλεσμα δεν θα ερχόταν ποτέ ... καθώς η Στέλλα είχε κέφια. Από αυτήν μάθαμε και ειλικρινά συγκλονιστήκαμε πως οι συγκάτοικοι της φορούν μάσκες που επιτέλους πρέπει να ρίξουν. Η ίδια δε φοράει, αφού διαθέτει ωραίο πρόσωπο και δεν χρειάζεται να το... κρύψει. Τα παιδιά δε συμφώνησαν με τα λεγόμενα της, όμως αυτή ήταν ανένδοτη καθώς σε ένα τέτοιο συμπέρασμα μόνο ο Φρόιντ θα μπορούσε να φθάσει και μία... έξυπνη κοπέλα, σαν αυτή ένα πράγμα.

Η κορυφαία στιγμή της βραδιάς ήταν η είσοδος του Αρη. Η Στέλλα μόλις είχε πάρει την κρυάδα της αποχώρησης κι εκεί που ήταν έτοιμη να μπήξει τα καθιερωμένα κλάματα, έκανε εμφάνιση το αιμοβόρικο αρσενικό. Αγκαλιάστηκαν, έδωσαν φιλιά πάθους κι αντάλλαξαν τρυφερές κουβέντες: "Πω μάνα μου τι παιδί είσαι σήμερα", "Αντε πρόστυχε". Έπειτα, η Στέλλα τον πήρε από το χέρι και τον πήγε στους δικούς της. "Μαμά από δω ο Αρης. Το παιδί που ήμασταν μαζί στην τουαλέτα". Η μάνα Μπεζεντάκου χάρηκε για τη γνωριμία, ενώ σύσσωμη η οικογένεια καθησύχασε την κόρη: "Εμείς δεν παρεξηγήσαμε το κλείσιμο στην τουαλέτα. Σάμπως είναι η πρώτη φορά; Από το δημοτικό το έκανες (το κλείσιμο στην τουαλέτα)".

Κάπου εκεί τελείωσε και η σύνδεση, όμως ο ελληνικός λαός πρόλαβε να ακούσει on air το κανόνισμα ενός ραντεβού: "Θα φύγουμε μαζί. Οι δικοί μου θα πάνε για ύπνο". Τάδε έφη Στέλλα. Τελικά, η τουαλέτα ποτέ δεν πεθαίνει. Ξαποστένει για λίγο και μετά προς τη δόξα τραβά.

Δήμητρα Ζάρκου