Κλειώ και Πάνος οι υποψήφιοι

26.03.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, η ώρα που περίμενε μεγάλο πλήθος του ελληνικού πληθυσμού έφτασε... Υποψήφια προς αποχώρηση από το σπίτι του 'Μεγάλου Αδερφού' είναι η miss ''Εγώ που λέτε...'', Κλειώ Λιάπη. Δέκα αρνητικές ψήφους της έδωσαν οι φίλτατοι συγκάτοικοι του Σπιτιού, με εκείνη να δέχεται την ανακοίνωση, χαμογελώντας γλυκά (ποιος ξέρει τι έλεγε από μέσα της...)! Ο συνυποψήφιός της είναι, για ακόμη μια φορά, ο παρεξηγημένος του παιχνιδιού, Πάνος Σακελλαρόπουλος.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,

η ώρα που περίμενε μεγάλο πλήθος του ελληνικού πληθυσμού έφτασε... Υποψήφια προς αποχώρηση από το σπίτι του 'Μεγάλου Αδερφού' είναι η miss ''Εγώ που λέτε...'', Κλειώ Λιάπη. Δέκα (και όμως!) αρνητικές ψήφους της έδωσαν οι φίλτατοι συγκάτοικοι του Σπιτιού, με εκείνη να δέχεται την ανακοίνωση, χαμογελώντας γλυκά (ποιος ξέρει τι έλεγε από μέσα της...)! Ο συνυποψήφιός της είναι, για ακόμη μια φορά, ο παρεξηγημένος του παιχνιδιού, Πάνος Σακελλαρόπουλος, ο οποίος έλαβε 7 συνολικά αρνητικές ψήφους και θα περάσει ξανά την δοκιμασία αγωνίας για το αποτέλεσμα...

Που λες, αυτοί που έδωσαν τις αρνητικές ψήφους στην Κλειώ ήταν η Ζωή, η Αμαλία, ο Γιώργος, ο Πάνος και η Μελίνα. Η εντυπωσιακή ξανθούλα, με το που τελείωσε η ζωντανή σύνδεση του Antenna, δήλωσε: ''ΕΓΩ νιώθω μια χαρά από την στιγμή που ήρθα σε αυτό το παιχνίδι το περίμενα αυτό'' και συνέχισε απευθυνόμενη στην παρέα στο καθιστικό ''ΕΓΩ πάντως για να μην νιώθω κάπως, ψήφισα αυτή την φορά με διαφορετικό τρόπο''.

Από την άλλη πλευρά, με δύο ψήφους πρότειναν τον Πάνο η Κλειώ και η 'Εφη, και με μία ψήφο η Αμαλία, ο Παναγιώτης και η Φραντζέσκα. Αμέσως ο νεαρός άναψε ένα τσιγάρο και χώθηκε στην αγκαλιά της καλής του Μελίνας, η οποία τον κατεύθυνε στο μπλε δωμάτιο.

Τι να πούμε τώρα εμείς Σώτο μου... Απλά πιστεύουμε ότι, αν φύγει η Κλειώ θα ησυχάσει το Σπίτι και -το κυριότερο- θα διαλυθούν οι 'κλίκες' που έχουν δημιουργηθεί, εξαιτίας της. Το ξέρω ότι εσύ δεν θες να φύγει, λόγω του... θεάματος που σου προσφέρει και σε καταλαβαίνω απόλυτα, όμως το βλέπουμε που το βλέπουμε για να ενημερωνόμαστε, ας δούμε τουλάχιστον κάτι διαφορετικό από τα θαψίματα επί μονίμου βάσεως της Κλειούς στη φίλη της την 'Εφη. 'Αλλωστε, η κοπέλα είναι ανένδοτη στο ΕΓΩ της και δεν συμβιβάζεται με την ιδέα ότι κάποιοι δεν είναι τόσο κακοί, όσο ΕΚΕΙΝΗ πιστεύει...