Τσακωμοί και ρομαντικά δείπνα στο Σπίτι του Big

29.03.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, στο "Σπίτι της διχόνοιας" οι μέρες κυλούν σα νερό και η μεγάλη ώρα της αποχώρησης πλησιάζει. Οι δύο υποψήφιοι και αρχηγοί των στρατοπέδων "Η Μπάρμπι και οι φίλες της" και "ο Πάνος και τα τσιράκια του", Κλειώ και Πάνος αντίστοιχα, έχουν ζωστεί από μαύρα φίδια.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στο "Σπίτι της διχόνοιας" οι μέρες κυλούν σαν νερό και η μεγάλη ώρα της αποχώρησης πλησιάζει. Οι δύο υποψήφιοι και αρχηγοί των στρατοπέδων "Η Μπάρμπι και οι φίλες της" και "ο Πάνος και τα τσιράκια του", Κλειώ και Πάνος αντίστοιχα, έχουν ζωστεί από μαύρα φίδια. Η περίπτωση της μεγάλης εξόδου τους πονάει την καρδιά, αφού μέσα θα αφήσουν τα αισθήματα, Μελίνα και Κώστα. Ειδικά, ο Πάνος είναι στη χειρότερη θέση, αφού με το πρόσωπο έχουν πει και μία κουβέντα επί του θέματος. "Μελίνα σε θέλω σαν τρελός", "Πάνο κι εγώ, αλλά χαλάρωσε. Πάτα λίγο γη". Αντίθετα, η Κλειώ με το μανεκένε δεν έχουν θίξει τον "έρωτα" τους, ενώ μέχρι στιγμής αρκούνται στα πατροπαράδοτα πειράγματα, πιασίματα διαφόρων μελών του σώματος τους, σε σπόντες και...μεθυστικά βλέμματα.

Η εβδομάδα αυτή πάντως ήταν δύσκολη, κυρίως για τον Πάνο, ο οποίος άθελα του λίγο έλειψε να τινάξει στον αέρα τη συμμορία του. Ως υποψήφιος που είναι (για δεύτερη φορά) και με την ιδιότητα του "αρχισυμμορίτη" αποφάσισε να προσεγγίσει το αντίπαλο στρατόπεδο σε ένδειξη καλής θέλησης. Το άτομο που πλησίασε ήταν η Εφη, κοπέλα έξυπνη, που ο λόγος της περνάει, αφού τυγχάνει κολλητή της Κλειούς. Τις κινήσεις του Πανούλη έπιασε η Μελίνα, η οποία ως κρυφό-ερωτευμένη γυναίκα που είναι δεν κατάλαβε τους απώτερους στόχους του κι έτσι έκανε σκηνή ζηλοτυπίας. Ο Πάνος θύμωσε με την αντίδραση της καθότι ένας αρχηγός θέλει στο πλευρό του μία γυναίκα δυναμική, όπως είχε ο Ναπολέων την Τζοζεφίνα και όχι μία....Ποκαχόντας.

Τελικά, η μεγάλη σύγκρουση αποφεύχθηκε, με τη Μελίνα να διοχετεύει όλα τα νεύρα της στον δύσμοιρο "φιλόσοφο" Αλέξανδρο, τον οποίο κατηγορεί πως όταν δεν φιλοσοφεί, κοιτά αυτή και τον Πάνο στο...στόμα. Η κατηγορία αυτή είναι καινούργια (ξέραμε για το επίμονο φλερτ, για το κάρφωμα με τα μάτια) γι' αυτό δεν προβλέπεται κάποια ποινή, οπότε ο "Αλεξ" γλίτωσε το λιθοβολισμό στον κήπο του Σπιτιού. Κατά τα άλλα, οι δύο Big αρχηγοί, Κλειώ - Πάνος, αποφάσισαν να δώσουν τόπο στην οργή, ενώ τα κορίτσια ετοίμασαν ρομαντική βραδιά στα αγόρια, για να μη λένε ότι όλη μέρα το ρίχνουν στο...σορολό.