Επιφυλακτικός με τις γυναίκες

29.03.2002
Αγαπημένε μου Θανούλη, τι τραβάτε κι εσείς οι ωραίοι άντρες... Δεν προλαβαίνετε να ''σταμπάρετε'' μια γυναίκα και να αρχίσει το παιχνίδι της... αποπλάνησης και σας κυνηγούν εκείνες! 'Ετσι και ο διάσημος ηθοποιός Χιου Γκραντ, ο οποίος δηλώνει απογοητευμένος από τις σχέσεις του με τις γυναίκες σήμερα, ειδικά μετά από το χωρισμό του με τη Λιζ Χάρλεϊ...
Αγαπημένε μου Θανούλη,

τι τραβάτε κι εσείς οι ωραίοι άντρες... Δεν προλαβαίνετε να ''σταμπάρετε'' μια γυναίκα και να αρχίσει το παιχνίδι της... αποπλάνησης και σας κυνηγούν εκείνες! 'Ετσι και ο διάσημος ηθοποιός, Χιου Γκραντ, ο οποίος δηλώνει απογοητευμένος από τις σχέσεις του με τις γυναίκες σήμερα. Θα μου πεις, ο Χιου δεν είναι όσο ωραίος είσαι εσύ, είναι όμως διάσημος και αυτό πιστεύει του έχει κάνει ''κακό'' στις σχέσεις του.

''Οταν ήμουν νεώτερος, η μεγαλύτερη διέγερση στο ξεκίνημα ενός φλερτ ήταν η ιδέα της αποπλάνησης και του ρομαντισμού. 'Οταν όμως είσαι γνωστός, ανακαλύπτεις ότι δεν είσαι πλέον ο κυνηγός, αλλά το θήραμα'', δηλώνει πικραμένος ο διάσημος ηθοποιός, ενώ προσθέτει: ''Πρέπει να σκέφτεσαι κάθε φορά πόσα είναι αυτά που πρέπει να αποκαλύψεις για το άτομό σου, πόσο επιφυλακτικός πρέπει να είσαι απέναντι στην κοπέλα που γνωρίζεις και αν αυτή σε θέλει για σένα ή απλά και μόνο επειδή είσαι διάσημος''.

Ο 41χρονος αστέρας του Χόλιγουντ, ο οποίος έχει χιλιάδες θαυμάστριες, παραδέχτηκε πως μετά το χωρισμό του με τη Λιζ Χάρλεϊ, τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα, ενώ υπογράμμισε ότι με την Λιζ, η οποία αναμένεται να γεννήσει μέσα στον Απρίλιο, παραμένουν δύο πολύ καλοί φίλοι, με καθημερινή επικοινωνία.

Εσύ Θανούλη είμαι σίγουρη ότι καταλαβαίνεις πόσο δύσκολα περνάει ο Χιου... Μα να μην ξέρει τι ακριβώς θέλουν οι γυναίκες από αυτόν; Το κορμί του ή τη φήμη του; Αμ εσύ; Που δεν ξέρεις αν θέλουν το κορμί σου ή την ψυχή σου;;; Τώρα, θα μου πεις, εσύ δεν έχεις πρόβλημα και με το πρώτο, οπότε...