Ρομαντικό δείπνο στο Bar

22.03.2002
Αγαπημένη μου Γεωργία, το κρίσιμο βράδυ της Πέμπτης οι 11 του Bar πέρασαν τις ώρες τους όπως πάντα, με δουλειά, κουβέντα και ξάπλα στους καναπέδες του σαλονιού. Για τους περισσότερους ήταν ακόμη μία "barατη" μέρα, εκτός του Γιώργου, ο οποίος το πρωί έζησε μία μοναδική εμπειρία.
Αγαπημένη μου Γεωργία,


Το κρίσιμο βράδυ της Πέμπτης οι 11 του Bar πέρασαν τις ώρες τους όπως πάντα, με δουλειά, κουβέντα και ξάπλα στους καναπέδες του σαλονιού. Για τους περισσότερους ήταν ακόμη μία "barατη" μέρα, εκτός του Γιώργου, ο οποίος το πρωί έζησε μία μοναδική εμπειρία. Το άρμεγμα της αγελάδας συγκλόνισε το νεαρό άνδρα και όλη τη μέρα αναπολούσε τις μοναδικές στιγμές που ως τσοπάνος μάζευε το γάλα του ζώου. Ωστόσο, το σημαντικό της υπόθεσης είναι ο ιερός σκοπός για τον οποίο ο Γιώργος υποδύθηκε τον αγελαδάρη.

Σε περίπτωση που η παραγωγή έκρινε ότι ο διαγωνιζόμενος στη διαδικασία του αρμέγματος δεν ταλαιπώρησε το ζώο, αλλά του φέρθηκε με στοργή και τρυφερότητα, θα κέρδιζε ως έπαθλο ένα δείπνο με την Κρίστα. Το ενδεχόμενο ως βραβείο να ήταν το γάλα της χρονιάς απορρίφθηκε, μιας και η Sushi, η αγελάδα δεν έχει τη φήμη της...Δέλτα της γειτονιάς. Τελικά, ο Γιώργος νίκησε κι έτσι πέντε από τους συγκάτοικους γλίτωσαν την ταλαιπωρία να υποδυθούν τους "πέντε μικρούς βενζινοπώλες" σε βενζινάδικο της περιοχής. Το γεύμα έγινε το βράδυ και ο Γιώργος άδραξε τη μοναδική ευκαιρία που του δόθηκε. Δε σου συμβαίνει, άλλωστε, κάθε μέρα να δειπνείς με Αφροκύπρια ετών 25!

Στο μεταξύ, το σπίτι θυμίζει ολίγον από εξωτερικά ιατρεία του ΙΚΑ καθώς μετά τη Ρεβέκκα αρρώστησαν με πυρετό η Σοφία και ο Ανδρέας. Οι υπόλοιποι ανέλαβαν χρέη νοσοκόμας και νοσοκόμου, φτιάχνοντας τους χαμομήλι, τσάι και φασκόμηλο. Κατά τα άλλα, επειδή έχουν κι ένα μπαρ να ασχοληθούν πρωί, πρωί με τη τσίμπλα στο μάτι συναντήθηκαν με τον Bar manager, προκειμένου να μιλήσουν για δουλειές. Αφού τελείωσαν αποφάσισαν να ξεκουράσουν τα ταλαίπωρα κορμιά τους από το χθεσινό ξενύχτι κι έτσι βγήκαν στον ήλιο και λιάστηκαν σαν τις...γάτες.