'Εφυγε η Νικόλ από τη Ρούλα

22.03.2002
Αγαπημένη μου Ειρήνη, μυστήριο πλανάται γύρω από την απομάκρυνση της Νικόλ Ζουλάμογλου από την πρωινή εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά, 'Καλώς τους'. Η γλυκιά πρώην παίκτρια του Big Brother, αν δεν το ξέρεις, παρουσίαζε διάφορα θέματα στο πρωινό του Alpha, και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία, όμως εδώ και μερικές μέρες λάμπει δια της απουσίας της.
Αγαπημένη μου Ειρήνη,

μυστήριο πλανάται γύρω από την απομάκρυνση της Νικόλ Ζουλάμογλου από την πρωινή εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά, 'Καλώς τους'. Η γλυκιά πρώην παίκτρια του Big Brother, αν δεν το ξέρεις, παρουσίαζε διάφορα θέματα στο πρωινό του Alpha, και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία, όμως εδώ και μερικές μέρες λάμπει δια της απουσίας της. Εδώ Νικόλ, εκεί Νικόλ, που είναι η Νικόλ;

Αυτό αναρωτιόμαστε κι εμείς, αλλά και η ίδια, όπως αποδεικνύεται... Σε δηλώσεις της τόνισε ότι ''δεν φταίει η Ρούλα, το κανάλι μου είπε να σταματήσω προσωρινά'', ενώ ο Alpha, από την πλευρά του, αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη στο θέμα της Νικόλ, υπογραμμίζοντας ότι η παραγωγή της εκπομπής είναι εξωτερική και όλες οι αποφάσεις παίρνονται από εκεί.

Υπάρχουν, πάντως, κάποιοι που λένε ότι η απομάκρυνση της Νικόλ έχει να κάνει με τις μαζικές αντιδράσεις πάνω στο θέμα του επιπέδου των ριάλιτι και των ατόμων που προβάλλονται μέσω αυτών. Τώρα εμείς τι να πούμε... Πάντως, ως παρουσιάστρια, η Νικόλ ήταν ιδιαίτερα πρόσχαρη και καθόλου βαρετή. Ας περιμένουμε να δούμε αν, όντως, σταμάτησε προσωρινά!