Γέννησε η Ναθαναήλ

22.03.2002
Αγαπημένε μου Βασίλη, για γυναίκα που σε τρελαίνει έχω να σου πω είδηση, αλλά σε παρακαλώ πολύ να μην το πάρεις από κάτω! Η Ανντίτα Ναθαναήλ έγινε μανούλα. Μόλις χθες έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, ενώ από το πλευρό της δεν έλειψαν στιγμή ο αγαπημένος της σύζυγος, Κρις Χάμπερτ, και οι γονείς της.
Αγαπημένε μου Βασίλη,

για γυναίκα που σε τρελαίνει έχω να σου πω είδηση, αλλά σε παρακαλώ πολύ να μην το πάρεις από κάτω, γιατί θα έχω τύψεις που σου το είπα! Λοιπόν, η Ανντίτα Ναθαναήλ έγινε μανούλα. Μόλις χθες έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, ενώ από το πλευρό της δεν έλειψαν στιγμή ο αγαπημένος της σύζυγος, Κρις Χάμπερτ, και οι γονείς της.

Που λες, το μωρό ήταν να έρθει στις αρχές Απριλίου, όμως φαίνεται πως είναι ανυπόμονο και βιαζόταν να αντικρίσει τον κόσμο. 'Ετσι, ''τους την έκανε'' και έσκασε μύτη λίγο νωρίτερα, δίνοντάς τους όμως μεγάλη - πολύ μεγάλη - χαρά! Ο τοκετός έλαβε χώρα στο μαιευτήριο 'Ιασώ', με παρούσα την φίλη του ζευγαριού Βάσω Πετρίδη (εκτός καλιτεχνικού χώρου), η οποία θα βαφτίσει το κοριτσάκι. Εκεί έσπευσε και η καλή φίλη του μοντέλου, αοιδός Στέλλα Γεωργιάδου, η οποία πέταξε (με το αεροπλάνο) από τη Θεσσαλονίκη, όπου εμφανίζεται.

Πάντως, η ευτυχής μαμά εργαζόταν μέχρι την τελευταία στιγμή -καθότι εργατική κοπέλα- στο γραφείο διοργανώσεων γάμων, που διαθέτει. 'Οσο για το όνομα της κοράκλας, το ζεύγος είχε αρχικά αποφασίσει να της δώσει δύο, Σύνθια και Τερέζα, από τις δύο... γιαγιάδες. Τελικά όμως, αποφάσισαν να επιλέξουν το ένα από τα δύο, μια που, ούτως ή άλλως, με ένα όνομα θα την φωνάζουν!

Εμείς να ευχηθούμε στο ζεύγος να είναι πάντα καλά και ευτυχισμένο, αλλά και υγεία στην οικογένειά του. 'Οσο για σένα, το ξέρω ότι μπορεί να σου είναι θλιβερό να συνειδητοποιείς πως η πόρτα με την Αννίτα έκλεισε, όμως σε παρακαλώ να δείξεις ψυχραιμία...