Και όμως, δεν χωρίζουν!

21.03.2002
Αγαπημένη μου Δημητρούλα, αμάν πια, τι πράγμα είναι αυτό! Βλέπουν ένα ζευγάρι να είναι καλά μαζί και πολύ-πολύ ευτυχισμένο και βάλλονται όλοι να το χωρίσουν! 'Ετσι συνέβη με τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς και τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, οι οποίοι είναι ακόμα μαζί και πολύ στενοχωριούνται με όσα ακούν και διαβάζουν.
Αγαπημένη μου Δημητρούλα,

αμάν πια, τι πράγμα είναι αυτό! Βλέπουν ένα ζευγάρι να είναι καλά μαζί και πολύ-πολύ ευτυχισμένο και βάλλονται όλοι να το χωρίσουν! 'Ετσι συνέβη και με τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς και τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, οι οποίοι είναι ακόμα μαζί και πολύ στενοχωριούνται με όσα ακούν και διαβάζουν.

Τι καινούργιους δεσμούς τους έχουν προσάψει, τι ότι έχουν κόψει 'μαχαίρι' κάθε επικοινωνία, τι ότι μισιούνται... Βαρέθηκα πια να τα διαβάζω και να μην δίνω σημασία. 'Ηρθε πια ο καιρός να διευκρινιστούν κάποια πράγματα, με αφορμή κιόλας τη δήλωση κοινής εκπροσώπου τους. ''Αγαπάει ο ένας τον άλλον πάρα πολύ και δεν έχουν χωρίσει'', υπογραμμίζει η Λίζα Κάστελερ, χωρίς πολλά λόγια και δίνει σε όλους το νόημα... ''Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα, και οι δυο τους είναι πολυάσχολοι και επικεντρώνουν την προσοχή τους στα επαγγελματικά τους καθήκοντα. Οι απαιτήσεις της δουλειάς είχαν ως αποτέλεσμα να υπάρξει ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα χωρίς να ειδωθούν, αυτό όμως δεν σημαίνει κάτι. 'Οσο για τις εξόδους τους σε κλαμπ με διαφορετικούς συνοδούς, είναι και οι δύο νέοι, με διάθεση για χορό''!

Πάντως, πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι η Μπρίτνεϊ είναι τρελά ερωτευμένη με τον Τζάστιν και γι' αυτό δεν διατίθεται να χαλάσει την σχέση της. Σημασία έχει ότι τα παιδιά είναι μαζί και όλοι εκείνοι που υποστηρίζουν το αντίθετο είναι απλά κακόβουλοι και βγάζουν εύκολα συμεράσματα, αν όχι ραδιο-αρβύλες...