Τα...έσπασε ο Ντέμης στο REX

21.03.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, σε απόγνωση βρίσκεται η Δέσποινα Βανδή και ο καλός της Ντέμης Νικολαϊδης, οι οποίοι δεν ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για να αποδείξουν στον ελληνικό λαό πως είναι ακόμη μαζί κι ερωτευμένοι σαν τον παλιό καλό καιρό. Ο Ντέμης για να καταλάβεις, μέχρι που τα έσπασε στο REX για την πάρτη της καλής του.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Σε απόγνωση βρίσκεται η Δέσποινα Βανδή και ο καλός της Ντέμης Νικολαϊδης, οι οποίοι δεν ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για να αποδείξουν στον ελληνικό λαό πως είναι ακόμη μαζί κι ερωτευμένοι σαν τον παλιό καλό καιρό. Το τελευταίο διάστημα τα δημοσιεύματα περί χωρισμού τους δίνουν και παίρνουν, με το ζευγάρι να έχει περιέλθει σε μαύρη θλίψη, επειδή τα διαβάζουν οι χιλιάδες ανά την Ελλάδα φαν τους και τα πιστεύουν. Έχεις αλήθεια υπόψη σου, τον πόνο που προκαλεί τηλέφωνο στην Καβάλα, στη μάνα σου, από την Βαγγελιώ που την ρωτάει: "Μωρή, συμπεθέρα αλήθεια χώρισε η Δεσποινούλα με το παιδί"; Πονάει πολύ, γι αυτό και η αοιδός θέλει να δοθεί ένα τέλος στην ιστορία.

Να παντρευτεί το Ντέμη - που είναι και το πιο λογικό για να κλείσουν στόματα - δεν το κάνει, διότι είναι κατά του συγκεκριμένου θεσμού. Η ιδέα να φοράει ένα νυφικό του Valentino δεν την ξετρελαίνει περισσότερο από αυτή, όπου θα φοράει μία δημιουργία υψηλής ραπτικής του Lacroix. Η τελευταία είναι και το μεγαλύτερο της όνειρο, μια αυθεντική τουαλέτα του εν λόγω Οίκου. Ο Ντέμης, πάντως, που είναι γεγονός ότι την αγαπάει βαθύτατα προσπαθεί με κάθε τρόπο να δείξει στον κόσμο πως "με το γυναικάκι μου είμαστε o.k.". Έτσι, αφού την έψησε τις προάλλες να παρακολουθήσει τον αγώνα της ΑΕΚ με την Ίντερ, πήγε στο REX να διασκεδάσει.

Είναι γεγονός ότι το έχει ξανακάνει ουκ ολίγες φορές, μέχρι πόσα βήματα κάνει η λουλουδού από το μπαρ ως τα πρώτα τραπέζια έχει μετρήσει. Την τελευταία φορά, όμως, ήταν όλα διαφορετικά. Ο Νικολαϊδης βρέθηκε σε μεγάλα κέφια και καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς ήταν από τους πιο ενεργούς θαμώνες του κέντρου. Τραγουδούσε όλες τις επιτυχίες της Δέσποινας, λικνιζόταν στους ρυθμούς του "Δέσε μου τα μάτια" και πετούσε τα πανέρια με τα γαρύφαλλα λες και ήταν στραγάλια. Σε μία στιγμή τσακίρ κεφιού αναποδογύρισε το τραπέζι, χωρίς να υπολογίζει παρακαθήμενους και μη. Η Βανδή από πίστας συγκινήθηκε από τη χειρονομία του καλού της, νιώθοντας συγχρόνως μια περηφάνια που ο καλός της αν και άνθρωπος της...μέρας ξέρει να χειρίζεται καλά τα...μυστικά της νύχτας. Για το μόνο, ίσως, που να μην είναι και τόσο περήφανη είναι η ζήλια του Ντέμη, αλλά αυτό είναι άλλου...παπά Ευαγγέλιο.