Κινδυνεύει η υγεία της 'Αντερσον;

21.03.2002
Aγαπημένε μου Σωτήρη, άσκημα μαντάτα έχω να σου ανακοινώσω για τη σεξοβόμβα Πάμελα 'Αντερσον. Βέβαια, κατά πόσο αληθεύουν δεν είμαι σε θέση να σου το πω, πάντως έχει βουίξει ο τόπος και οφείλω να σε ενημερώσω! Η σταρ του ''Baywatch'', που λες, κατηγορεί τον πρώην σύζυγό της Τόμι Λη, ότι της μετέδωσε τον ιό της ηπατίτιδας C, όταν μοιράστηκε μαζί του την ίδια βελόνα για τατουάζ.
Aγαπημένε μου Σωτήρη,


άσκημα μαντάτα έχω να σου ανακοινώσω για τη σεξοβόμβα Πάμελα 'Αντερσον. Βέβαια, κατά πόσο αληθεύουν δεν είμαι σε θέση να σου το πω, πάντως έχει βουίξει ο τόπος και οφείλω να σε ενημερώσω! Η σταρ της δημοφιλούς σειράς ''Baywatch'', που λες, κατηγορεί τον πρώην σύζυγό της Τόμι Λη, ότι της μετέδωσε τον ιό της ηπατίτιδας C, όταν μοιράστηκε μαζί του την ίδια βελόνα για τατουάζ.

Η 34χρονη Αντερσον, της οποίας το δεξί μπράτσο κοσμεί ένα τατουάζ με αγκαθωτό σύρμα, υπεβλήθη σε εντατική και επίπονη θεραπεία στο ιατρικό κέντρο του πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας στο Λος Αντζελες. ''Προσβλήθηκα από την ηπατίτιδα C όταν κάναμε τατουάζ με τον πρώην συζυγό μου Τόμι Λη, χρησιμοποιώντας την ίδια βελόνα. Ο Τόμι ήταν φορέας της νόσου αλλά δεν μου το είχε αποκαλύψει ποτέ κατά τη διάρκεια του γάμου μας'', δήλωσε η Αντερσον.

Πάντως, ο δικηγόρος του Τόμι τόνισε ότι ο πελάτης του, σε καμία περίπτωση, δεν πάσχει από την συγκεκριμένη ασθένεια, υπογραμμίζοντας ότι αυτά είναι αισχρά ψεύδη της Πάμελα για να πάρει την κηδεμονία των παιδιών. Σου θυμίζω, ότι το ζευγάρι χώρισε το 1998, όταν η Πάμελα κατηγόρησε τον σύζυγό της ότι την χτυπούσε και την κακοποιούσε.

Φαντάζομαι να καταλαβαίνεις ότι, αν οι ισχυρισμοί της 'Αντερσον αληθεύουν, τότε τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά... Η ηπατίτιδα C είναι ένας ιός που, σε προχωρημένο στάδιο, προκαλεί φλεγμονή στο ήπαρ και, εν συνεχεία, καταστροφή του οργάνου, γνωστή ως κίρρωση. Στο 20% των περιπτώσεων ο ιός προκαλεί την άμεση ανεπάρκεια του ήπατος που καταλήγει στο θάνατο, δηλώνει ο δόκτωρ Σάμιουελ Ντάνιελ του Γενικού Νοσοκομείου του Βορείου Μανχάταν. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι, εάν η Αντερσον χρησιμοποίησε την ίδια βελόνα με κάποιον που είχε προσβληθεί απο τη νόσο, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μολύνθηκε κι εκείνη. Εμείς ευχόμαστε να μην έχει προσβληθεί κανένας από τον ιό και, αν τυχόν κάτι τέτοιο ισχύει, να είναι σε πρώιμο στάδιο...