Τα παιδία παίζει στο Big

21.03.2002
Αγαπημένη μου Γεωργία, αφού τα 13 bigόπαιδα σφάχτηκαν σαν τα....κοκόρια κι αντήλλαξαν λόγια βαριά, είπαν να το ρίξουν λίγο στο παιγνίδι καθότι η συνταγή "τα παιδία παίζει" φέρνει επιθυμητά αποτελέσματα. Έπαιξαν λοιπόν παντομίμα, έπαιξαν το "έλα να χτυπηθούμε ντάρλινγκ", έπαιξαν και το "Θάρρος ή αλήθεια".
Αγαπημένη μου Γεωργία,


Αφού τα 13 bigόπαιδα σφάχτηκαν σαν τα.... κοκόρια κι αντήλλαξαν λόγια βαριά, είπαν να το ρίξουν λίγο στο παιγνίδι καθότι η συνταγή "τα παιδία παίζει" φέρνει επιθυμητά αποτελέσματα. Έπαιξαν λοιπόν παντομίμα, έπαιξαν το "έλα να χτυπηθούμε ντάρλινγκ", έπαιξαν και το "Θάρρος ή αλήθεια". Επειδή η λέξη "αλήθεια" τους φέρνει μία αλλεργία κι επειδή είναι φύσει τολμηροί χαρακτήρες όλο το παιγνίδι ήταν μία....τόλμη. Η Έφη έβγαλε από το τζακούζι το μανεκένε Κώστα και αφού του ανασήκωσε το μαγιό, φίλησε τον βρεγμένο μηρό του. Οι υπόλοιπες, βγαλμένες από συναυλία του Ρουβά, σωστές....Ρουβίτσες άρχιζαν να ουρλιάζουν. Ο, δε, Πάνος ανέβηκε και βροντοφώναξε ένα "Μελίνα είμαι τρελός για σένα".

"Κι εμείς ερωτευτήκαμε, αλλά δεν τρελαθήκαμε" λέει η Αλεξίου, όμως ο...καψουροπάνος δεν καταλαβαίνει από τέτοια κι όποτε του δίνεται η ευκαιρία, ξενερώνοντας ή όχι το κοινό, εκφράζει τον καημό του. Πέρα από τα παιγνίδια, οι συγκάτοικοι δεν ξεχνούν και τις...ρουφιανοκαταστάσεις καθώς "μια ρουφιανιά την ημέρα, την ανία κάνει πέρα". Τη στιγμή, λοιπόν, που όλοι είναι προς αναζήτηση αυτού που σπέρνει τη διχόνοια, η "χαμηλοβλεπούσα κοπελιά" Τίνα αποκαλύπτει στον ένα μετά τον άλλον τις δυσκολίες του να είσαι...ουδέτερος, αθώος, απονήρευτος και γενικά ένας καλόβουλος άνθρωπος. Απαντες κατανοούν το δράμα της, μα περισσότερο απ' όλους η Μελίνα με την οποία τείνουν να εξελιχθούν σε...φιλεναδίτσες πρώτης τάξεως.

Στην Τίνα, η Μελίνα μίλησε για τον Πάνο κι ευτυχώς που το έκανε δηλαδή, αφού το πανελλήνιο όλο αυτό το καιρό κρεμόταν από τα χείλη της. "Τον θέλει ή όχι; Μήπως τον εκμεταλλεύεται η κακούργα γυναίκα;". Και που μίλησε, δεν καταλάβαμε και πολλά καθώς δεν επιθυμεί όλοι να λένε "Ας συντονιστούμε στη Nova, να δούμε Μελίνα και Πάνο σε...στενές επαφές Big τύπου". Προτιμά να βγουν έξω από Σπίτι, να συζητήσουν κι ό,τι βρέξει ας κατεβάσει. Ο ελληνικός λαός, πάντως, θα μπορέσει να παρακολουθήσει το όποιο romance εξελιχθεί με την ευγενική συνδρομή του Ciao, Χάι και του Σοκ.