Ο πελαργός πήγε πρώτα στον "Πρωινό Καφέ"!

09.01.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μία μικρή σύγχυση έπαθα το πρωί της Τρίτης, όταν κάθισα να δω τον «Πρωινό Καφέ». Έδειχνε live έναν τοκετό και προς στιγμή πίστεψα ότι στον ΑΝΤ1 είδαν και αποείδαν από τα νούμερα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μία μικρή σύγχυση έπαθα το πρωί της Τρίτης, όταν κάθισα να δω τον «Πρωινό Καφέ». Έδειχνε live έναν τοκετό και προς στιγμή πίστεψα ότι στον ΑΝΤ1 είδαν και αποείδαν από τα νούμερα και είπαν στη θέση του Καφέ να βάλουν εκπομπή από το National Geographic. Μέχρι που η κάμερα έκανε κοντινό στην Ελεονώρα Μελέτη, η οποία σπάραζε εκείνη την ώρα και ήρθε η καρδιά μου στη θέση της. Αν και η σύγχυση συνεχίστηκε.

Γιατί είχε πλαντάξει στο κλάμα η Ελεονώρα; Μήπως γεννούσε κάποια φίλη της και συγκινήθηκε; Μήπως γεννούσε η Ελένη Μενεγάκη κι επίσης συγκινήθηκε; Ή μήπως έπαθε σοκ επειδή μετά από 29 χρόνια έμαθε την πικρή αλήθεια... τα παιδιά δεν τα φέρνει ο πελαργός! Διαλέγω του γου, διότι η κυρία που γέννησε με τις κάμερες πάνω από το κεφάλι του γιατρού και πάνω από το δικό της, ήταν άγνωστη. Απλά ο τοκετός ήταν θέμα στην ενότητα που έχει δημιουργήσει τελευταία η Ελεονώρα και αφορά την εγκυμοσύνη και μητρότητα.

Τι δεν το ήξερες αυτό; Αμέ. Βλέπεις, φέτος δεν είναι της μόδας η υπόθεση Άλεξ (άλλαξαν και αρχισυντάκτη), αλλά η εγκυμοσύνη κι αφού η ανύπαντρη Μελέτη δεν μπορεί να καταστεί έγκυος σε αυτή τη φάση, είπε να ασχοληθεί στη θεωρία με εγκυμοσύνες και μωρά. Από το ολότελα, καλή και η Παναγιώταινα. Αν και οφείλω να παραδεχθώ πως η Ελεονώρα μας την έσκασε. Μήνες ολόκληρους περιμένουμε την Ελένη να γεννήσει, αυτή έκανε πρώτη γεννητούρια στην εκπομπή της. Μόνο τα μπαλόνια έλειπαν από το πλατό. Πάντως, όπως είπε η παρουσιάστρια, η ιδέα αυτής της ενότητας είναι της εγκύου κουμπάρας της. Όχι, σε προλαβαίνω γιατί ξέρω που πήγε το μυαλό σου.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]