Κρουζ - Κίντμαν: συνάντηση στα 'Οσκαρ

19.03.2002
Aγαπημένη μου Ειρήνη, αν νόμιζες ότι ο Τομ Κρουζ θα απουσιάσει από την απονομή των βραβείων 'Οσκαρ, έκανες λάθος! Ο Τομ, μαζί φυσικά με την αγαπημένη του Πενέλοπε Κρουζ, αποφάσισε να παραβρεθεί στο κινηματογραφικό γεγονός της χρονιάς.
Aγαπημένη μου Ειρήνη,

αν νόμιζες ότι ο Τομ Κρουζ θα απουσιάσει από την απονομή των βραβείων 'Οσκαρ που θα πραγματοποιηθεί στις 24 Μαρτίου στο Λος 'Αντζελες, έκανες πολύ μεγάλο λάθος! Ο Τομ, μαζί φυσικά με την αγαπημένη του Πενέλοπε Κρουζ, αποφάσισε ύστερα από σαφή προβληματισμό να παραβρεθεί στο μεγαλύτερο κινηματογραφικό γεγονός της χρονιάς.

Οι ενδοιασμοί του έγειντο στο γεγονός ότι υποψήφια και φαβορί για το 'Οσκαρ α' γυναικείου ρόλου είναι η πρώην σύζυγος του Τομ, Νικόλ Κίντμαν, από την οποία ο διάσημος ηθοποιός ανησυχούσε μήπως... κλέψει την παράσταση σε μια βραδιά που θα άξιζε να λάμψει μόνο εκείνη! Τελικά, όμως, ύστερα από ώριμη σκέψη, το διάσημο ζευγάρι σκέφτηκε ότι δεν μπορεί να απουσιάσει και να μην τιμήσει με την παρουσία της τόσο τους διοργανωτές της βραδιάς και τους συντελεστές των υποψηφίων ταινιών, όσο και τη μητέρα των παιδιών του Κρουζ.

Γι' αυτό και την Κυριακή θα δεις σε μια σειρά τη Νικόλ Κίντμαν με τους συντελεστές της ταινίας Μουλέν Ρουζ (δεν ξέρουμε αν θα συνοδεύεται και από κάποιον...) και σε άλλη το ζεύγος Κρουζ να λάμπει και να εύχεται το 'Οσκαρ να πάει στην... οικογένεια... Πολιτισμένα πράγματα!