Σάρωσε η Ελένη στη μετά-χωρισμό εκπομπή!

02.02.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Σάρωσε η Ελένη Μενεγάκη στην πρώτη της εκπομπή μετά τον χωρισμό και ήταν αναμενόμενο. Ολόκληρο το Σαββατοκύριακο ακούγαμε για το διαζύγιο, οπότε δεν υπήρχε άνθρωπος που να μην είχε την περιέργεια

Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σάρωσε η Ελένη Μενεγάκη στην πρώτη της εκπομπή μετά τον χωρισμό και ήταν αναμενόμενο. Ολόκληρο το Σαββατοκύριακο ακούγαμε για το διαζύγιο, οπότε δεν υπήρχε άνθρωπος που να μην είχε την περιέργεια, έστω και λίγο να δει τον «Καφέ» της. Ειδικά την έναρξη, αφού ακούγαμε ότι η «Βασίλισσα» θα έκανε ένα 10λεπτο διάγγελμα στο λαό της, μιλώντας για τον χωρισμό της.

Έτσι, στην έναρξη η εκπομπή έκανε ένα 46% τηλεθέαση, νούμερο που η πρωινή ζώνη βλέπει μία στα τόσα χρόνια. Γενικά, η Ελένη την Δευτέρα έσπασε κάθε ρεκόρ στην πρωινή ζώνη, αφού στα νεανικά κοινά (που είναι και τα φόρτε της) έφθασε να κάνει μέχρι 61%. Λίγο ακόμη και θα έπιανε την Γιουροβίζιον. Η εκπομπή τελικά έκλεισε με 39,1%. Όσο για τους απέναντι; Η πλευρά του Γιάννη Λάτσιου, που... εκπροσωπείτο από το δίδυμο Καραμέρος - Χαριτάτος για πρώτη φορά έπεσε στην τρίτη θέση και μάλιστα με το πολύ χαμηλό ποσοστό του 12,9. Όσο για τον «Όμορφο κόσμο» ήταν δεύτεροι με 13,7%.

Ωστόσο, το διαζύγιο της Ελένης δεν ωφέλησε μόνο την ίδια. Μαζί με το βασιλικό (Ελένη) ποτίστηκε και η γλάστρα (Μελέτη), η οποία μπορεί το σαββατοκύριακο να ήταν σε μέρος που το κινητό της δεν είχε σήμα καμπάνα, όμως, την Δευτέρα φρόντισε να αφιερώσει ολόκληρη την εκπομπή της στον πολύκροτο χωρισμό. Κάτι η περιέργεια των τηλεθεατών να την δουν αν θα σουβλίζει αρνί, κάτι οι ζωντανές συνδέσεις ήρθε η εκπομπή κι έσπασε κάθε ρεκόρ, φθάνοντας μέχρι 49,4% στα νεανικά κοινά και κλείνοντας πρώτη με 19,6%.

Να ναι καλά η Ελένη και όλες οι εκπομπές (μαζί και το δελτίο του Star) ζουν αυτες τις μέρες μεγάλες στιγμές τηλεθεάσεις. Η Χριστίνα Λαμπίρη πριν ένα μήνα ντύθηκε νύφη, μας έδωσε όλα τα αποκλειστικά για το γάμο της, αλλά 20% τηλεθέαση δεν έκανε ποτέ. Ας είναι καλά η Ελένη και το Super Star είδε αυτά τα νούμερα. Το ίδιο ισχύει και για την Φαίη Σκορδά, η οποία έκανε 19,1% και η Βάσια Λόη, η οποία ανέβηκε στο 16,5%. Τι έκανε το Κους Κους; Με το ζόρι έπιασε τη βάση (10%), αφού προτίμησαν να μην ασχοληθουν πολύ με το θέμα. Αυτη είναι η ατυχία να είσαι στο ίδιο κανάλι με την "Βασίλισσα"!!!