Στεφανίδου: ξεκαθαρίζει την ιστορία με Γκαγκάκη - Λάτσιο!

01.02.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Από την Παρασκευή κιόλας, που έσκασε η ανακοίνωση ότι χωρίζουν Ελένη Μενεγάκη και Γιάννης Λάτσιος κυκλοφόρησε και μία φήμη, που ήθελε τον Λάτσιο να είναι ερωτευμένος

Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Από την Παρασκευή κιόλας, που έσκασε η ανακοίνωση ότι χωρίζουν Ελένη Μενεγάκη και Γιάννης Λάτσιος κυκλοφόρησε και μία φήμη, που ήθελε τον Λάτσιο να είναι ερωτευμένος με άλλη γυναίκα. Η φήμη έκανε τον γύρο και γράφτηκε παντού στο Διαδίκτυο, σε εφημερίδες, ακούστηκε στην τηλεόραση. Κάποιοι έδιναν περιγραφή της «πέτρας του σκανδάλου» και κάποιοι άλλοι έλεγαν όνομα... Κατερίνα Γκαγκάκη!!!

Μία που το άκουγες και μία που μάζευες το σαγόνι σου από τα πατώματα. Γιατί, τέτοιο σενάριο ούτε σε ταινία παραλόγου. Μάλιστα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, οι δυο τους ήρθαν κοντά λόγω της στενής τους συνεργασίας στο κανάλι. Ναι, αδυνατούσαμε να το πιστέψουμε.

Και μπορεί στη συνέχεια να κυκλοφόρησαν και άλλες φήμες, το όνομα της Γκαγκάκη παρέμενε. Μέχρι που βγήκε το απόγευμα της Δευτέρας μία έξαλλη Τατιάνα Στεφανίδου κι έδωσε τέλος σε αυτό το όργιο. «Όταν ξέρω κάτι διασταυρωμένο, το λέω. Ολα αυτά είναι μπαρούφες. Δεν υπάρχει θέμα με την Γκαγκάκη και τον Λάτσιο» ήταν κατηγορηματική η Τατιάνα.

Και συνέχισε χώνοντας τα σε ένα συγκεκριμένο site (δεν είπε όνομα) που "πάνε και βγάζουνε ο, τι λάχει". Το συγκεκριμένο site ήταν εκείνο που ξεκίνησε τις φημες την Παρασκευή και δεν ήθελαν πολύ οι υπόλοιποι να τις αναπαράγουν. Η ΄"Τάτι" ζήτησε επίσης να αφήσουν ήσυχη την Γκαγκάκη, η οποία έχει σχέση εδώ κι ένα χρόνο και μάλιστα ετοιμάζεται να παντρευτεί με τον καλό της.

Εξάλλου, το αυτό είχε δηλώσει η ίδια η Γκαγκάκη σε πρόσφατη συνέντευξη της σε εβδομαδιαίο περιοδικό, δηλώνοντας έτοιμη να γίνει μητέρα! Οπότε; Έπεσε θύμα ενός όργιου φημών και παραπληροφόρησης.