"Στιγμιαίο λάθος" αξίας 4 εκατομμυρίων ευρώ!

08.01.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Όσο δεν είχα δει τον Πασχάλη τόσα χρόνια, τόσο τον είδα τις τελευταίες μέρες. Σε όποιο κανάλι κι αν αλλάξω, όποια εκπομπή κι αν βάλω, τσουπ πέφτω πάνω στον αοιδό και τη σύζυγό του, Αλίκη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Όσο δεν είχα δει τον Πασχάλη τόσα χρόνια, τόσο τον είδα τις τελευταίες μέρες. Σε όποιο κανάλι κι αν αλλάξω, όποια εκπομπή κι αν βάλω, τσουπ πέφτω πάνω στον αοιδό και τη σύζυγό του, Αλίκη να μας λένε πόσο αγαπημένοι εξακολουθούν να είναι μετά το «στιγμιαίο λάθος» του αοιδού. Δε σου λέω πόσες φορές έχω ακούσει το «όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο» και το αλησμονήτου ντουέτο πατέρα - κόρης Ζήνα «Γιατί είναι η αγάπη μας καταπληκτικήηηη».

Ωιμέ. Ξένα λάθη, δικά μας βάσανα. Και όπως φαίνεται, θα βασανιστούμε για πολύ καιρό ακόμη, αφού η ιστορία με το παιδί του Πασχάλη έχει πολύ ψωμί. Μη σου πω ότι βρίσκεται στην αρχή. Βλέπεις, η μητέρα του 4χρονου γιου του αοιδού μετά τη δικαίωση της από το τεστ DNA κι αφού πριν από την εξέταση είχε ακούσει τα χίλια μύρια από το ζεύγος Αρβανιτίδη, είπε να περάσει στην αντεπίθεση. Και τι αντεπίθεση.

Έκανε αγωγή για ηθική βλάβη και ζητά συντηρητική κατάσχεση της περιουσίας του Πασχάλη μέχρι το ποσό των τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ. Μήπως, η εν λόγω μπέρδεψε τον Πασχάλη με τον Μικ Τζάγκερ; Τέτοια ποσά για εξώγαμα και «στιγμιαία λάθη» ούτε ο γερόλυκος της Ροκ δεν έχει δώσει. Θα τα δώσει ο δικός μας γερόλυκος της Ποπ; Αλλά, έτσι είναι. Σε τέτοιες ιστορίες ακούς διάφορα τρελά κι ενίοτε η ηθική βλάβη αποκαθίσταται με τον... προϋπολογισμό του κράτους!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]