"Η Αλίκη δεν θα μας κάνει τη χάρη"!

08.01.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πρέπει να το παραδεχθείς. Κοιμάσαι και ξυπνάς με την έννοια πότε θα χωρίσει αυτό πολυαγαπημένο και πολυλατρεμένο ζεύγος Αρβανιτίδη. Μέχρι και στοίχημα έβαλες για το πότε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πρέπει να το παραδεχθείς. Κοιμάσαι και ξυπνάς με την έννοια πότε θα χωρίσει αυτό πολυαγαπημένο και πολυλατρεμένο ζεύγος Αρβανιτίδη. Μέχρι και στοίχημα έβαλες για το πότε θα ζητήσει διαζύγιο από τον Πασχάλη η Αλίκη. Δυστυχώς, όμως, για σένα δεν θα σου κάνουν τη χάρη και παρόλο που εσύ τους θέλεις χώρια, αυτοί θα συνεχίσουν να είναι ενωμένοι και αγαπημένοι. Αμέ.

Το είπε, άλλωστε, με απειλητικό ύφος η Αλίκη Αρβανιτίδη, η οποία μας ενημέρωσε ότι δεν θα μας κάνει τη χάρη να «κρεμάσει» τον Πασχάλη, ούτε θα τον χωρίσει. Θα παραμείνουν μία ενωμένη οικογένεια. Αν σκιάχτηκα λέει; Μου κόπηκαν τα πόδια. Άσε, που μόλις είδα το μάτι της να γυαλίζει στην κάμερα και το φρύδι της να είναι σηκωμένο, ένιωσα ότι εγώ είμαι το «τρίτο πρόσωπο» στον γάμο τους. Μπρρρρ. Εδώ που τα λέμε κι εσύ να την έβλεπες, το ίδιο θα ένιωθες.

Δε λέω, η σύζυγος του Πασχάλη περνάει περίεργες στιγμές, αλλά της είπε κανείς ότι όλος ο κόσμος κοιμάται και ξυπνάει με την έννοια πότε θα χωρίσει από τον τραγουδιστή; Όταν, πάλι, είπε ότι δεν θα μας δώσει τροφή να γράφουμε, μέχρι που μου ήρθε να δηλώσω παραίτηση και να πάω στο χωριό μου να εκτρέφω σαλιγκάρια. Γιατί, αν δεν έχω θέμα από το ζεύγος Αρβανιτίδη, ποίο το νόημα να δουλεύω; Λες και όλα αυτά τα χρόνια εμείς του κουτσομπολιού «ζούσαμε» από αυτούς. Ήταν οι καλύτεροι πελάτες μας και τώρα τους χάσαμε.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]