Έγκυος η Νικόλ Κίντμαν!

08.01.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Χρόνια ολόκληρα προσπαθούσαν ο Τομ Κρουζ και η Νικολ Κίντμαν να αποκτήσουν ένα δικό τους βιολογικό παιδί, αλλά ποτέ δεν τα κατάφεραν. Όταν, όμως, χώρισαν και παντρεύτηκαν
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Χρόνια ολόκληρα προσπαθούσαν ο Τομ Κρουζ και η Νικολ Κίντμαν να αποκτήσουν ένα δικό τους βιολογικό παιδί, αλλά ποτέ δεν τα κατάφεραν. Όταν, όμως, χώρισαν και παντρεύτηκαν άλλους ανθρώπους, έγιναν γονείς. Την αρχή έκανε ο Τομ, όταν πέρυσι η σύζυγός του Κέιτι Χολμς γέννησε την κόρη τους Σούρι κι ένα χρόνο μετά η Νικόλ τον ακολουθεί.

Οι φήμες των τελευταίων ημερών που ήθελαν τη διάσημη ηθοποιό έγκυο στο πρώτο της βιολογικό παιδί από τον σύζυγό της, Κιθ Ούρμπαν, επιβεβαιώθηκαν. Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της Κίντμαν, η Νικόλ είναι στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και είναι περιττό να μας πει, πόσο ευτυχισμένη είναι η πελάτισσά του. Εξάλλου, η ηθοποιός ήθελε πολύ να αποκτήσει ένα βιολογικό παιδί ( έχει άλλα δύο υιοθετημένα, την Ισαμπέλα και τον Κόνορ από τον γάμο της με τον Κρουζ) και την επιθυμία της είχε εκφράσει ουκ ολίγες φορές δημοσίως.

Ειδικά, μετά τον γάμο της με τον Ούρμπαν πριν ενάμιση χρόνο, η Νικόλ ήθελε ωσάν την τρελή ένα παιδί, προκειμένου να συμπληρώσει την οικογενειακή της ευτυχία. Τώρα, αν ο ερχομός της Σούρι Κρουζ την πείσμωσε λίγο παραπάνω, ε εντάξει. Για τον Ούρμπαν αυτό θα είναι το πρώτο παιδί.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]