Νικόλ εναντίον Δώρας

22.02.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, πίκρα μεγάλη περνάει η Δώρα του Big τις τελευταίες μέρες. Εκεί που γέλασε λιγάκι το χαμόγελο του κοριτσιού μετά την αίσια έκβαση που είχαν οι σχέσεις της με το Ντίνο, ήρθε μία απώλεια φιλικού τύπου και κατέρρευσε. Η Νικόλ, βγήκε και μίλησε με λόγια σκληρά.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πίκρα μεγάλη περνάει η Δώρα του Big τις τελευταίες μέρες. Εκεί που γέλασε λιγάκι το χείλος του κοριτσιού μετά την αίσια έκβαση που είχαν οι σχέσεις της με το Ντίνο, ήρθε μία απώλεια φιλικού τύπου και κατέρρευσε. Η Νικόλ, η άλλη Big, αυτή που τις ένδοξες μέρες του...εγκλεισμού ήταν η φίλη η κολλητή, η διαμεσολαβήτρια και υπεύθυνη για την αποκατάσταση των φιλικών σχέσεων, βγήκε και μίλησε με λόγια σκληρά.

Σε μία συνέντευξη, από αυτές που συνηθίζουν να δίνουν τα Bigοπουλα, όταν ήρθε η κουβέντα στη Δώρα είπε πως "Ήταν ένα θύμα που διογκωνόταν". Μη μπερδεύεσαι, η "διόγκωση" που λέει δεν αναφέρεται σε κάποια κύστη, αλλά στη Θεσσαλονικιά, η οποία όταν άκουσε τα καθέκαστα έχασε τα λογικά της. "Μα γιατί η Νικόλ μίλησε έτσι; Τι της έκανα και μου φέρεται έτσι;" αναρωτιόταν κλαίγοντας και βρίζοντας συγχρόνως τη μάνα της που τόσα χρόνια δε φρόντισε να την ενημερώσει ότι στον σκληρό τούτο κόσμο που ζούμε υπάρχουν μερικοί κακοί άνθρωποι που τους προσφέρεις τριαντάφυλλο και σου δίνουν...γαϊδουράγκαθο.

Τώρα για να είμαι δίκαιη, δεν ξέρω κατά πόσο η πάλαι ποτέ "Αφρατούλα" ανήκει στην άνωθεν κατηγορία. Για να μιλήσει έτσι θα έχει τους λόγους, έναν εκ των οποίων αποκάλυψε και η ίδια. Κάθε φορά που έβλεπε τη Δώρα απλωμένη στον καναπέ να κοιτάει αποχαυνωμένη το άπειρο του ταβανιού, όσο κεφάτη κι αν ήταν έπεφτε μαζί της. Εδώ που τα λέμε, έχει ένα κομμάτι δίκιο καθότι ακόμα βουίζει στα αυτιά μας ο διάλογος "Έλα ρε συ Τέντι. Μη στεναχωριέσαι, γέλα λιγάκι". "Καλά είμαι βρε Νικολάκη. Αλήθεια" και μετά ερχόταν και πάλι το...απόλυτο κενό. Πάντως, η φέρελπις αοιδός, μόλις πληροφορήθηκε τα όσα δήλωσε η συνεργάτιδα της Ρούλας Κορομηλά ( για να μην ξεχνάμε και τις νέες ιδιότητες των κοριτσιών) εκνευρίστηκε, διότι αυτή και μόνο αυτή γνωρίζει ότι δεν είναι...θύμα.