Μικρούτσικος - Ρουμπέση ξανά μαζί

21.02.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, σε τι κόσμο μεγαλώνουμε... Αυτή ήταν η πρώτη κουβέντα που μου βγήκε, όταν άκουσα την είδηση που μόλις θα σου ανακοινώσω. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν είναι πια με την 'Ελενα Πόθου, εκείνη για την οποία έλεγε ότι θέλει να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του μαζί της, καθώς του προσφέρει την ηρεμία που τόσο πολύ έχει ανάγκη...
Αγαπημένε μου Σωτήρη,

σε τι κόσμο μεγαλώνουμε... Αυτή ήταν η πρώτη κουβέντα που μου βγήκε, όταν άκουσα την είδηση που μόλις θα σου ανακοινώσω. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν είναι πια με την 'Ελενα Πόθου, εκείνη για την οποία έλεγε ότι θέλει να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του μαζί της, καθώς του προσφέρει την ηρεμία που τόσο πολύ έχει ανάγκη... Και δεν θα το μαθαίναμε καν, αν δεν βλέπαμε τον παρουσιαστή του Antenna σε πρόσφατη έξοδό του, μετά της Δώρας Αρχοντάκη του Big Brother και της Δήμητρας Ρουμπέση! Τώρα θα με ρωτήσεις ποια είναι αυτή, και με το δίκιο σου δηλαδή, γιατί θα ανησυχούσα αν μου έλεγες ότι τη θυμάσαι.

Η Δήμητρα είναι μια από τις κοπέλες που έριχναν τους ''Αντρες έτοιμους για όλα'' στην πισίνα, όταν τους καταψήφιζαν οι γυναίκες του κοινού. Παρουσιαστής εκείνου του παιχνιδιού ήταν ο Μικρούτσικος και εκεί, κάπου ανάμεσα σε πλατό και καμαρίνια, άνθισε ένας έρωτας παθιασμένος μεταξύ τους. Λεγόταν, μάλιστα, ότι η Δήμητρα στάθηκε αφορμή (κάποιοι μιλούσαν και για αιτία) του διαζυγίου του Αντρέα και της Φωτεινής Γεωργαντά.

Και εκεί που οι παπαράτσι απασχολούνταν σε καθημερινή βάση με τις εξόδους του ζευγαριού, εκεί που, μιλώντας για αγαπημένα ζευγάρια της showbiz, στο μυαλό όλων έρχονταν ο Αντρέας με τη Δήμητρα, τα παιδιά χώρισαν. Να σου πω την αλήθεια, δεν ξέρω γιατί ακριβώς επήλθε ο χωρισμός, πάντως μετά από λίγες κιόλας εβδομάδες, είδαμε τον παρουσιαστή στην αγκαλιά της 'Ελενας Πόθου (κι εκείνη είχε περάσει από τους ''Αντρες''), να δηλώνει περισσότερο ευτυχισμένος από ποτέ και ότι έχει βρει στο πρόσωπο της 'Ελενας αυτό που δύσκολα συναντάς και που ο ίδιος είχε πάντα ανάγκη...

Ο Αντρέας με την 'Ελενα έμειναν μαζί πάνω από ενάμισι χρόνο και όλα έδειχναν ότι πήγαιναν για γάμο. Ταξίδια εξωτικά, εμφανίσεις παντού και πάντα αγκαλιασμένοι και ευτυχισμένοι και όλα, όσα καταδεινύουν ότι υπάρχει, αν μη τι άλλο, αγάπη μεταξύ τους... Ακόμα και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, στον τελικό του Big Brother, η 'Ελενα ήταν κάτω από την πίστα, και περίμενε στα διαφημιστικά breaks να του δώσει ένα φιλί και μια αγκαλιά.

Και ξαφνικά, πριν από λίγες μέρες, στο ''Βαρελάδικο'', είδαμε τον Αντρέα να μπαίνει στο μαγαζί, συνοδευόμενος από την Δώρα, για την οποία ετοιμάζει το πρώτο της cd, μια φίλη της και την Δήμητρα... ''Που την ξέρω που την ξέρω'', θυμήθηκα... Και τότε άρχισα να παίρνω στροφές! 'Οχι πως μας νοιάζει εμάς, φίλτατε σοφέ Σωτήρη, με ποια είναι και με ποια δεν είναι ο Μικρούτσικος. Απλά μας κάνει εντύπωση πως από την μια πάει στην άλλη και από την άλλη γυρίζει στην πρώτη... Και με διαφορά λίγων μόλις εβδομάδων, αν όχι ημερών. Θα μου πεις, ''περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα'' και θα έχεις απόλυτο δίκιο!