Μας έχουν μπερδέψει!

22.02.2002
Αγαπημένη μου 'Εβελυν, πριν ξαναγράψω για την πολυσυζητημένη... κατάσταση μεταξύ Στράτου Τζώρτζογλου, Μαρίας Γεωργιάδου και Δήμητρας Ματσούκα, θα έχω φροντίσει να είμαι πλήρως ενημερωμένη για την αληθινή εκδοχή των πραγμάτων, γιατί το παιχνίδι των λέξεων και των εμφανίσεων πολύ με έχει μπερδέψει και δεν διατίθεμαι να παίξω με αυτούς τους όρους.
Αγαπημένη μου 'Εβελυν,


πριν ξαναγράψω για την πολυσυζητημένη... κατάσταση μεταξύ Στράτου Τζώρτζογλου, Μαρίας Γεωργιάδου και Δήμητρας Ματσούκα, θα έχω φροντίσει να είμαι πλήρως ενημερωμένη για την αληθινή εκδοχή των πραγμάτων, γιατί το παιχνίδι των λέξεων και των εμφανίσεων πολύ με έχει μπερδέψει και δεν διατίθεμαι να παίξω με αυτούς τους όρους.

'Οχι, μην ανησυχείς, δεν συνέβη κάτι, απλά ίσως να χρειαστεί να διαψεύσω την πληροφορία που έφερα προ ημερών, ότι δηλαδή ο Στράτος Τζώρτζογλου χώρισε με τη Μαρία Γεωργιάδου και είναι, επίσημα πλέον, ζευγάρι με τη Δήμητρα Ματσούκα. Τελικά δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει με αυτούς τους τρεις, πάντως του Αγίου Βαλεντίνου ο Στράτος εθεάθη αγκαλιά με τη Μαρία στο Rex, την ώρα που η Δήμητρα ήταν στο κρεβάτι του πόνου, εξαιτίας της οξείας σαλπιγγίτιδας που την ταλαιπωρεί, λαμβάνοντας τα μπουκέτα που της έστελνε...

Σε ένα περιοδικό, μάλιστα, διάβασα δήλωση της Μαρίας Γεωργιάδου, όπου φέρεται αποφασισμένη να σώσει το γάμο της, τονίζοντας ότι οι ζήλιες και οι υστερίες δεν της ταιριάζουν. Φίλη της, μάλιστα, ερωτηθείσα από το περιοδικό για την κατάσταση που επικρατεί υπογράμμισε ότι ''η Μαρία είναι κυρία και, ακόμα και τώρα που η κατάσταση έχει ξεπεράσει τα όρια, ξέρει πως να φερθεί για να κερδίσει το παιχνίδι''.

Τώρα εγώ αυτά τα κόλπα θα έπρεπε να τα καταλαβαίνω;;; Δεν ξέρω πραγματικά αν πρόκειται για ένα παιχνίδι με τα media, το οποίο διασκεδάζουν και οι τρεις ή για ένα ερωτικό μπλέξιμο που πρέπει να λυθεί. Αυτό που ξέρω είναι ότι πολύ αντιφατικά είναι όλα αυτά που συμβαίνουν και εμένα πολύ με εκνευρίζει αυτό... Γι' αυτό και δεν ξανασχολούμαι, μέχρι να βρεθούν τα πειστήρια!