Περιζήτητος ο Νότης

18.02.2002
Αγαπημένη μου Γεωργία, υπό μεγάλη σκέψη για το επαγγελματικό του μέλλον βρίσκεται τον τελευταίο καιρό ο Νότης Σφακιανάκης. Ο αοιδός τις τελευταίες μέρες πολιορκείται από τρεις μεγάλες δισκογραφικές εταιρείες προκειμένου να αποσπάσουν την πολυπόθητη τζίφρα του.
Αγαπημένη μου Γεωργία,


Υπό μεγάλη σκέψη για το επαγγελματικό του μέλλον βρίσκεται τον τελευταίο καιρό ο Νότης Σφακιανάκης. Ο αοιδός τις τελευταίες μέρες πολιορκείται από τρεις μεγάλες δισκογραφικές εταιρείες προκειμένου να αποσπάσουν την πολυπόθητη τζίφρα του. Βλέπεις, ο Νότης εδώ και λίγους μήνες είναι ελεύθερος από τη Minos καθώς το συμβόλαιό του έχει λήξει. Ο ίδιος δεν ξέρει τι να αποφασίσει: να παραμείνει στη Minos που τον θέλει ωσάν τρελή ή να πάει σε άλλη εταιρεία που επίσης νιώθει τα ίδια αισθήματα...πόθου;

Η σύζυγος του Κάλι αν και συμμερίζεται το μεγάλο του δίλημμα είναι της άποψης "Εσύ, ο, τι πεις καλέ μου" και ο καλός της η αλήθεια δεν ξέρει τι να κάνει. Τα λεφτά που ακούγονται ότι πέφτουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων είναι πάρα πολλά, με τη Universal να θέλει λέει να τον κάνει δικό της έναντι ολίγων ψίχουλων αξίας...500 εκατομμυρίων δραχμών. Η Minos από την άλλη δεν είναι διατεθειμένη να χάσει το βαρύ πυροβολικό της κι αυτό το έδειξε από την αρχή. Μάλιστα, ίσα που θα δώσει όσα κι όσα αρκεί να τον κρατήσει.

Ο Νότης που δεν είναι άνθρωπος αγνώμων και αχάριστος δίνει ένα μικρό προβάδισμα στην εταιρεία του αλλά τίποτε πάλι δεν είναι σίγουρο καθότι...είναι "πολλά τα λεφτά Αρη".