Χώρισαν Χάρισον Φορντ - Μίνι Ντράιβερ

18.02.2002
Αγαπημένη μου Όλγα, σε μεγάλη απόγνωση είναι η γνωστή ηθοποιός Μίνι Ντράιβερ, της οποίας η καρδιά δε βαστάει τον τόσο πόνο από την ερωτική της απογοήτευση με τον Χάρισον Φορντ. Ο δεσμός τους εδώ και μία εβδομάδα αποτελεί παρελθόν επειδή αυτή ήθελε να επισημοποιήσουν το δεσμό τους.
Αγαπημένη μου Όλγα,


Σε μεγάλη απόγνωση είναι η γνωστή ηθοποιός Μίνι Ντράιβερ, της οποίας η καρδιά δε βαστάει τον τόσο πόνο από την ερωτική της απογοήτευση με τον Χάρισον Φορντ. Ο δεσμός τους εδώ και μία εβδομάδα αποτελεί παρελθόν και η Μίνι πάει να σκάσει από τη στεναχώρια της, επειδή δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στο εκατομμύριο να τα ξαναβρούν.

Το τέλος έδωσε ο Φορντ, επειδή η νεαρά με την πάροδο του καιρού γινόταν όλο και πιο φορτική. Ήθελε να επισημοποιήσουν το δεσμό τους και από το πρωί ίσαμε το βράδυ συνέχεια ρωτούσε: "Εμείς πότε θα κάνουμε σοβαρό δεσμό"; Ο Χάρισον ο οποίος στην ηλικία που είναι (60 ετών) και άρτι διαζευγμένος καθώς είναι, το μόνο που επιθυμεί είναι τίποτε εφήμερες αγάπες και καμιά...αρπαχτή. Η Ντράιβερ από την άλλη, το έβλεπε πιο ρομαντικά το θέμα, τόσο που ονειρευόταν μέχρι γάμο. Καταλαβαίνεις, αυτή και ο Χάρισον μπροστά από το τζάκι να ταΐζουν φρουτόκρεμα το βλαστάρι τους.

Ακούγεται πως η Μίνι μόλις χώρισε, μάζεψε την οικογένεια της, μάνα και αδελφή και τις πήγε σε ένα μεξικάνικο εστιατόριο να τους πει τον πόνο της. Εκεί δε βάσταξε η γυναίκα και την πήρε ένα κλάμα γοερό με αποτέλεσμα οι θαμώνες του μαγαζιού να γυρίσουν προς το μέρος της. Αυτή έτσι όπως ήταν δε χαμπάριαζε τίποτε και αναγκάστηκε η μάνα να τη βγάλει έξω να πάρει λίγο αέρα να ηρεμήσει. Ο Χάρισον μόλις πληροφορήθηκε τα καθέκαστα στεναχωρήθηκε μεν, δεν τα ξαναβρήκαν δε καθότι ο άνθρωπος πάνω απ' όλα θέλει το κεφαλάκι του ήσυχο.